MHP grup toplantısı notları

Devlet Bahçeli: 31 Mart'ta İstanbul, Allah'ın izniyle muradına kavuşacak

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Devlet Bahçeli: 31 Mart'ta İstanbul, Allah'ın izniyle muradına kavuşacak
Abone ol
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu.

TBMM Grup Toplantısı'nda konuşan Devlet Bahçeli'nin satır başları şöyle:

Bizim yönümüz, yolumuz, sözümüz, özümüz doğrudur. Duruşumuz dosdoğrudur. İçine girdiğimiz hiçbir mücadelede yüzümüz hiç kara çıkmamıştır. İlk dönüm noktası 17 Mart 2024'te demokratik şölen havasında yapmayı planladığımız 14. Olağan Büyük Kurultayımızdır. MHP, Türk siyasetinde 55 yıllık köklü geçmişe dayanan millet ve tarih eseridir. 3 hilal, şehit ve gazilerimizin temiz kanlarının, gösterilen sabırların hikmetiyle varolagelmiştir. Büyük kurultayımız yeni yüzyılın şuurunu taşıyacak, yenilenmiş kadroların tayininde stratejik rol oynayacaktır. "Ben" değil "biz" diyen, kibri elinin tersiyle iten, hasbi bakan, çıkarlarını omuzlamak yerine davayı omuzlayan, orada burada saklanmayı tercih eden değil, her türlü iftira ve saldırılara göğüs geren kim varsa başımın gözümün üstündedir. Elbette onlarla yolumuz bir ve aynıdır. 14. Olağan Büyük Kurultayımız lider ülke Türkiye'nin adımıdır. 

"CHP'DE İŞLER İYİCE SARPA SARMIŞ, ADAY TESPİTİ KRİZİ GÜN YÜZÜNE ÇIKMIŞTIR"

2024'te bizi bekleyen ikinci siyasi dönüm noktası da 31 Mart seçimleridir. Partimizin 55. yılı münasebetiyle 55'er isimden müteşekkil belediye başkan aday listelerimizin ilkini 10 Ocak, ikincisini 11 Ocak, üçüncüsünü de 15 Ocak'ta paylaştık. Bugüne kadar 165 adayımızı ilan ettik. Diğer adaylarımızı da kamuoyunun bilgisine sunmayı planlıyoruz. Diğer partiler de adaylarını açıklamaktadır. CHP'de işler iyice sarpa sarmış, aday tespitinde kriz ve karışıklık gün yüzüne çıkmıştır. İçeriden demlenen, dışarıdan yemlenen CHP yönetimi akli melekelerini kaybetmekle kalmamış istikametini hepten şaşırmıştır. 

Asker, polis, korucu şehit ve gazilerimizin ailelerinin sandık gücü, bugünkü CHP'nin alacağı oy miktarının çok üstünde olmalıdır. Doğal ve doğru olanı da budur. Eğer bu fark oluşmuyorsa, son 40 yıla damga vuran terör zulmü nereye koyulacak. Bölücü iradenin, milli iradenin önüne geçmesi nasıl hazmedilecektir? 31 Mart 2024'te Türk siyasetinin kilit seçimlerinin yapılacak olması bizim dikkat, tedbir ve heyecanımızı doğal olarak yoğunlaştırmamızı gerektirmektedir. Cumhur İttifakı olarak kutlu hizmete talibiz. Bizde laf cambazlığı, emperyalizmin candanlığı, milli değerler cahilliği değil, Türkiye sevdası ile yoğrulmuş kocaman ve inanmış bir yürek vardır. 

ZÜLFÜ LİVANELİ'YE TEPKİ

Bir televizyon kanalında yayınlanan, bir derginin düzenlediği ödül töreninde konuşan, Türkiye'ye yabancılar gözüyle bakan Livaneli soyisimli bir zat, neymiş, 31 Mart seçimlerinde ya gerici ordular, avcı taburları ya da hareket ordusu kazanacakmış. Türkiye'de gerici ordu değil, kahraman TSK vardır ve düşman çatlatmaktadır. Alın birisini vurun ötekine. Bunlar Türkiye karşıtlığında buluşan, millete en ağır hakaretleri reva gören, sandığı küçümseyen yeni yetme yobaz zihniyetlerdir. Millete gerici demek küfürdür. Millete gerici demek, Türkiye'ye geriden bakmaktır. Millete gerici demek, su katılmamış soysuzluktur. Bu sözlerin cevabını İstanbullu kardeşlerim 31 Mart'ta sandıkta vereceklerdir. 31 Mart'ta İstanbul, Allah'ın izniyle muradına kavuşacak. Mevsimlik belediye başkanlığı yapan, politikada ayak oyunları ile meşgul şahsa İstanbullu kardeşlerimin son yapacağı, tezkeresini ellerine tutuşturup Saraçhane'den yollamaktır. Sonrasında nereye gidiyorsa gitmeli. 


Yorum Yazın