Demirkubuz'dan Ceylan'a küfürlü tezahürat edilmesini eleştiren yönetmene yanıt

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Demirkubuz'dan Ceylan'a küfürlü tezahürat edilmesini eleştiren yönetmene yanıt
Abone ol
Beşiktaş dün akşam Trabzonspor'u 3-2 yenerek tarihinde 11. kez Türkiye Kupası'nı kazanmış, bazı taraftarlar, kutlamalarda Demirkubuz'u görünce tartışmalı olduğu Nuri Bilge Ceylan'a küfürlü tezahüratta bulunmuştu.

Yoksu, X'te Demirkubuz'un kutlamalara katıldığı ve Ceylan'a küfürlü tezahürat edildiği videosunu paylaşarak şöyle yazdı:

"Nuri Bilge Ceylan’nın geçtiğimiz yıl bu aylarda annesi vefat etti. Ölmüş bir insanın kutsalı sayılan annesine böyle küfür etmek kimseye yakışmaz. Tam bir ahlaksızlıktır. Zeki Demirkubuz’un ise bu küfür edenleri uyarması gerekirken, kızması gerekirken gülüp ardından arkasını dönmesine ise söyleyecek bir söz bulamıyorum. Usta yönetmene yakıştıramadım. İngiliz yazar Thomas Eliot’ın dediği gibi “Kişi kendine yakışanı yapar."

Demirkubuz ise Yoksu'ya şu sözlerle yanıt verdi:

"Stat lan orası. 80 bin kişinin birbirine ve daha kimlere her türlü sövüp bir şey olmamış gibi evine gittiği yer. Uzaylı mısın çakal? Sırf kendini göstermek, millete ders vermek için insanların ölmüş annesini niye alet ediyorsun, y...k. Ders vereyim derken ders olursun ona göre."


Yorum Yazın