DEM Parti yeni bir parti gibi görünse de bir geleneğin partisidir!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
DEM Parti yeni bir parti gibi görünse de bir geleneğin partisidir!
Abone ol
DEM Parti Kocaeli İl Kongresinde konuşan Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu, Kocaeli’de ve Türkiye Genelinde yaptıkları muhalefetin ne kadar güçlü ve anlamlı olduğunu örnekler vererek anlattı.

Muhalif- Ankara

Partinin yeni ismine vurgu ile katılımcıları selamlayan Gergerlioğlu: “DEM Parti ile huzurlarınızdayız. DEM Parti yeni bir parti gibi görünse de geleneğin partisi. Önemli olan mücadelenin yerde kalmaması. Bu DEM her canlı için bir nefestir, bir nefes olsun. Bu nefes her DEM her derde deva olsun, olacaktır.” dedi.

Siyonist İsrail’in bu vahşi soykırımını lanetliyoruz!

Gazze’de yaşanan insanlık dramına lanetleyen Gergerlioğlu: “Büyük bir soykırım yaşanıyor ve bunu mutlaka çözmemiz lazım. 20 bine yakın bir soykırım şu anda Gazze’de yaşanıyor, bebekler, kadınlar, çocuklar ölüyor ve vahşi bir işgal devam ediyor. Biz insan hakları perspektifinden bakıyoruz ve silahlı çatışma olmaksızın meselenin barış ile halledilmesi gerektiğini söylüyoruz ve Siyonist İsrail’in bu vahşi soykırımını lanetliyoruz fakat dünyanın başka yerlerinde de sıkıntılar var. Ukrayna Rusya savaşı halen bitmedi. Bir dünya savaşına yol açmamasını istiyoruz ve en önemlisi bizler için, tüm toplumumuz için Orta Doğu’da 4 devlet sınırları içinde Kürt meselesinin çözümsüz olması. Orta Doğu’da Filistin meselesinin çözümsüzlüğünü, Kürt meselesinin çözümsüzlüğünü kabul etmiyoruz bunlar olmadan Orta Doğu’da hayat olmaz barış olmaz. O yüzden ayrımsız bir şekilde tüm insanlar için barış istiyoruz.” dedi.

Kocaeli vekiliniz olarak ilimizin ve ülkemizin her sorununu Meclis’e taşıyoruz!

DEM Partinin Meclisteki başarısına değinen Gergerlioğlu “ Seçim 2023 Mayıs seçimlerinde ben ve arkadaşlarımı partimizden Ankara’ya Meclis’e sizleri temsil etmemiz için gönderdiniz. Eş Genel Başkanlarımız, vekillerimiz tüm gücümüz ile ülkenin tüm sorunlarını çözmek adına büyük bir gayret içindeyiz. Bütçe görüşmeleri devam ediyor ve halkın bütçesi noktasında çok önemli itirazlarımız ile gelen her yürütme üyesini terletiyoruz, çok önemli sorular soruyoruz. İlimizde de Kocaeli vekiliniz olarak her sorununuzu Meclis’e taşıyoruz. Ülkemizin her sorununu Meclis’e taşıyoruz.” dedi


Yorum Yazın