Daniel Radcliffe: Şöhretin beni mahvetmemesine şaşırıyorlar

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Daniel Radcliffe: Şöhretin beni mahvetmemesine şaşırıyorlar
Abone ol
Harry Potter karakteriyle dünya çapında üne kavuşan Daniel Radcliffe, insanların çocuk yaşta yıldız olan diğer isimler gibi sorunlar yaşamamasına şaşırdığını söyledi.


J.K. Rowling'in aynı isimli romanlarından uyarlanan Harry Potter filmlerinde büyücülük evreninin baş karakteri Harry'yi canlandıran Daniel Radcliffe çocuk yaşta şöhret olmanın zorluklarına dair konuştu.

Geçen hafta 32 yaşına basan oyuncu bu yaşa kadar işleri daha fazla berbat etmediği için başkalarının epey şaşırdığını ifade etti.

İngiliz oyuncu "Diğerlerinin benim nasıl biri olacağıma dair beklentilerinin çok düşük olduğunu önceden biliyordum. Bu harika çünkü bu beklentileri her zaman aşma ihtimali oluyor" dedi.

Radcliffe konuylu ilgili bir anısını "Bir defasında bir filmde görüntü yönetmeniyle yemek yiyordum ve başıma gelen bir olayı eğlenceli bir şekilde anlattım. Hikayenin sonuna geldiğimde bana bakıp, 'İşleri nasıl daha fazla berbat etmiyorsun?' dedi" diye anlattı.

Küçük yaşta şöhreti yakalayan Macaulay Culkin ve Justin Bieber gibi isimler bağımlılıkla ve tutuklanmayla sonuçlanan skandallar yaşamıştı. Radcliffe de uzun süre alkolle yaşadığı sıkıntılarla gündeme gelse de büyük bir skandala karışmadı. Oyuncu ailesinin kendisine bu süreçte çok destek olduğunu ifade etti.


Yorum Yazın