Damla Çakıroğlu ile Melih Mahmutoğlu evlendi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Damla Çakıroğlu ile Melih Mahmutoğlu evlendi
Abone ol
Fenerbahçe Beko'nun kaptanı Melih Mahmutoğlu, 2017-2020 yılları arasında Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı'nda oynayan Voleybolcu Damla Çakıroğlu ile evlendi.

Melih Mahmutoğlu ile Damla Çakıroğlu 9 Eylül akşamı Four Seasons Hotel Bosphorus’da düzenlenen muhteşem bir düğünle evlendi. Çiftin nikah şahitliğini Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Fenerbahçe Beko eski başantrenörü Obradovic, Fenerbahçe Opet ve Filenin Sultanları’nın kaptanı Eda Erdem Dündar,  Fenerbahçe Futbol Takımı eski kaptanı Volkan Demirel ve Yağmur Erdaç yaptı.
.
Çiftin ailesi ve yakınlarının yanı sıra nikah törenine Fenerbahçe Beko Basketbol Takımı ve NBA’de forma giyen Türk oyuncularımız Furkan Korkmaz, Cedi Osman  ile damadın eski takım arkadaşı Bogdanovic de katıldı. Obradovic’in ekibinde olan ve bu sene NBA takımlarından Utah Jazz’da yardımcı antrenörlük yapacak olan Erdem Can da düğünde eski baş antrenörüyle hasret giderdi.

Düğün renkli görüntülere sahne olurken özellikle Ali Muhammed’in sahne performansı ile Bogdanovic’in türkçe şarkılarla dans kabiliyeti sergilemesi gecenin dikkat çeken detayları arasında yer aldı.

Muhalif.com.tr olarak çifte  mutluluklar diliyoruz. 
  


Yorum Yazın