Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sağlık durumuna ilişkin açıklama

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sağlık durumuna ilişkin açıklama
Abone ol
Kovid-19'a yakalanan ve PCR testlerinin negatif çıktığı duyurulan Cumhurbaşkanı Erdoğan, sağlık durumuna ilişkin sosyal medya hesabından açıklamada bulundu.

Cumhurbaşkanlığı Sağlık ve Gıda Politikaları Kurulu Başkanvekili Prof. Dr. Serkan Topaloğlu bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın PCR testlerinin negatif çıktığını açıkladı. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun'da Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yarın rutin pogramına döneceğini bildirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, PCR testinin negatif çıkması ve rutin programına döneceği açıklamalarından sonra Twitter hesabından kendisi ve eşi Emine Erdoğan'ın sağlık durumuna ilişkin açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, iki gündür yaptırdığı PCR testlerinin negatif çıktığını belirterek kendisi için dua eden ve destek olan insanlara teşekkür etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, eşi Emine Erdoğan'ın Kovid-19'u hafif geçirdiğini belirterek PCR testinin negatif çıkmasını temenni ettiğini bildirdi.  Erdoğan, hastalığın seyrini takip eden sağlık ekibini de teşekkür etti. Erdoğan'ın açıklamaları şöyle:

Allah’a hamdolsun, son iki gündür yaptırdığımız testler negatif çıktı.

Bu süreçte ülkemizin ve dünyanın dört bir yanından dualarıyla, güzel mesajlarıyla bize destek olan kardeşlerime şükranlarımı sunuyorum. Allah birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi daim kılsın…


Eşim Emine Erdoğan Hanımefendi de hamdolsun hastalığı çok hafif belirtilerle geçiriyor. İnşallah kendisinin de testlerinin kısa süre içinde negatif çıkmasını temenni ediyorum.


Hastalığın seyrini hassasiyetle takip eden sağlık ekibimize teşekkür ediyor, bu vesileyle tüm sağlık çalışanlarımıza selamlarımı gönderiyorum. Allah yardımcıları olsun.

Rabbim’den tüm hastalarımıza en kısa zamanda acil şifalar diliyorum.


Yorum Yazın