Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Onlar seccadeye basıyorlar' diyen kız çocuğuna 200 lira verdi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Onlar seccadeye basıyorlar' diyen kız çocuğuna 200 lira verdi
Abone ol
Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçim otobüsüne gelerek “Onlar seccadeye basıyorlar, ben AK Partiliyim” diyen kız çocuğuna 200 liralık banknot verdi.
Haber Videosu

Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı olan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun çektirdiği bir fotoğrafta yerde seccade olması tartışmalara neden olmuştu. Muhalefeti 'seccade' olayı üzerinden hedef alan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çocukları siyasete alet ettiği iddiası sosyal medyada tepkiye neden oldu.


Erdoğan'ın seçim otobüsündeyken yanına çıkan kız çocuğu “Onlar seccadeye basıyorlar, ben AK Partiliyim” demesi üzerime Erdoğan "Oyy yerim ben seni. Bak neler diyor. Onlar diyor seccadeye basıyor" diyerek çocuğa sarıldı ve 200 lira bayram harçlığı verdi.

Erdoğan'ın çocukla diyaloğu sosyal medyada tepki topladı.

“NE OLUR ÇOCUKLARINIZI KORUYUN”

Nasuh Bektaş, söz konusu görüntülere ilişkin şu ifadeleri kullandı:

"Ve gerçekten içimizi yakan bir görüntü. Ne olur ama ne olur çocuklarımızı koruyalım. Ne olur!!!! Söyleyeceği söz sen çocuksun bunları düşünme diyeceğine, ne yazık bir çocuğun dünyasında bu şekilde müdahale edilmesine seviniyor. Bundan mutlu olup ödüllendiriyor. Gerçekten insanlık tarihi bu kadar ağır kötülüğü görmemişti. Ne olur çocuklarınızı koruyun."

Durumu eleştiren başka kullanıcılar da vardı:


Yorum Yazın