Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mustafa Destici ile görüştü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mustafa Destici ile görüştü
Abone ol
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici ile görüştü.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Merkezi’nde  Büyük Birlik Partisi (BBP)  Lideri Mustafa Destici ile görüştü. Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Merkezi’ndeki görüşme 1 saat 20 dakika sürdü.

Destici’yi, partiye gelişinde AK Parti Sekreteri Fatih Şahin karşıladı. Yapılan görüşme basına kapalı olarak gerçekleşti. Destici, görüşmenin ardından AK Parti Merkezi'nden ayrıldı.

Büyük Birlik Partisi'nde istifa

Büyük Birlik Partisi’nin (BBP) kurucu başkanı Muhsin Yazıcıoğlu’nun arkadaşları,  3 Ekim 2021 tarihinde BBP’den istifa ederek Milli Yol Hareketi ismiyle yeni parti kurma hazırlıklarına başladığı öğrenilmişti. BBP eski Genel Başkan Yardımcısı Remzi Çayır, 81 ili dolaştıktan sonra partilerinin kuruluşunu yapacaklarını ifade etmişti.

Seçim barajı çatlağı

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP Lideri Devlet Bahçeli, yeni anayasada seçim barajının yüzde 7 olarak uzlaşıldığını ifade etmişti. BBP Lideri Destici, bu duruma "Yüzde 5'te mutabakat vardı." ifadesiyle tepki göstermiş ve basında "Cumhur İttifakı'nda çatlak" yorumları gelmişti.

 

 

 


Yorum Yazın