Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kovid-19'a yakalandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kovid-19'a yakalandı
Abone ol
Cumhurbaşkanı Erdoğan eşi Emine Erdoğan ile birlikte Kovid-19'a yakalandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Twitter hesabından eşi Emine Erdoğan ve kendisinin Kovid-19 testinin pozitif çıktığını açıkladı. Hafif belirtiler üzerine test yaptırdıklarını söyleyen Erdoğan, Omicron varyantı olduklarını bildirdi. Çalışmalarına evinde devam edeceğini de belirten Erdoğan'ın paylaşımı şöyle:

Bugün hafif belirtiler üzerine eşimle birlikte yaptırdığımız COVID-19 testimizin sonucu pozitif çıktı. Omicron varyantı olduğunu öğrendiğimiz hastalığı hamdolsun hafif geçiriyoruz.

Görevimizin başındayız. Çalışmalarımıza evde devam edeceğiz. Dualarınızı bekliyoruz.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Bahçeli'ye teşekkür

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Twitter hesabından MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin kendisini telefon ile arayarak geçmiş olsun mesajını ilettiğini belirtti. Erdoğan, "Kendilerine şükranlarımı sunuyor, selam ve muhabbetlerimi iletiyorum" dedi. Erdoğan'ın paylaşımı şöyle:

Değerli dostum Devlet Bahçeli Beyefendi telefonla arayarak şahsıma ve eşime geçmiş olsun temennilerini iletti. Kendilerine şükranlarımı sunuyor, selam ve muhabbetlerimi iletiyorum.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na teşekkür

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Twitter hesabından kendisi ve eşine geçmiş olsun dileklerini ileten CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na teşekkür etti. Erdoğan'ın paylaşımı şöyle:

Kemal Bey, şahsım ve eşim adına geçmiş olsun dilekleriniz için sizlere teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ali Babacan'a teşekkür

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Twitter hesabından kendisi ve eşine geçmiş olsun dileklerini ileten DEVA Partisi Lideri Ali Babacan'a teşekkür etti. Erdoğan'ın paylaşımı şöyle:

Ali Bey, geçmiş olsun temennileriniz için şahsım ve eşim adına teşekkür ediyorum.


Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Mustafa Destici'ye teşekkür

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Twitter hesabından kendisi ve eşine geçmiş olsun dileklerini ileten BBP Lideri Mustafa Destici'ye teşekkür etti. Erdoğan'ın paylaşımı şöyle:

Mustafa Bey, dualarınız ve iyi temennileriz için teşekkürlerimi sunuyor, sizleri muhabbetle selamlıyorum. Sağ olun.


Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ukrayna Lideri Zelenskiy'e teşekkür

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Twitter hesabından kendisi ve eşine geçmiş olsun dileklerini ileten Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy'e teşekkür etti. Erdoğan'ın paylaşımı şöyle:

Kıymetli dostum, bu güzel mesajınız için şahsım ve eşim adına en kalbî teşekkürlerimi sunuyorum. Sizlere, ailenize ve Ukrayna halkına selamlarımı iletiyorum.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Akşener'e teşekkür

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Twitter hesabından kendisi ve eşine geçmiş olsun dileklerini ileten İYİ Parti Lideri Meral Akşener'e teşekkür etti. Erdoğan'ın paylaşımı şöyle:

Meral Hanım, eşim Emine hanımla birlikte iyi temennileriniz için teşekkür ediyoruz.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Davutoğlu'na teşekkür

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Twitter hesabından kendisi ve eşine geçmiş olsun dileklerini ileten Gelecek Partisi Lideri Ahmet Davutoğlu'na teşekkür etti. Erdoğan'ın paylaşımı şöyle:

İyi temennileriniz için eşim ve ben sizlere teşekkür ediyoruz Ahmet Bey.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Karamollaoğlu'na teşekkür

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Twitter hesabından kendisi ve eşine geçmiş olsun dileklerini ileten Saadet Partisi Lideri Temel Karamollaoğlu'na teşekkür etti. Erdoğan'ın paylaşımı şöyle:

Temel Bey, geçmiş olsun temennileriniz için Emine hanımla birlikte şükranlarımızı sunuyoruz. Sağ olun…

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Sarıgül'e teşekkür

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Twitter hesabından kendisi ve eşine geçmiş olsun dileklerini ileten Türkiye Değişim Partisi Lideri Mustafa Sarıgül'e teşekkür etti. Erdoğan'ın paylaşımı şöyle:

Mustafa Bey sağ olun, güzel temennileriniz için teşekkür ediyoruz.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Fatih Erbakan'a teşekkür

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Twitter hesabından kendisi ve eşine geçmiş olsun dileklerini ileten Yeniden Saadet Partisi Lideri Fatih Erbakan'a teşekkür etti. Erdoğan'ın paylaşımı şöyle:

Çok teşekkür ediyoruz Fatih Bey, sağ olun...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Önder Aksakal'a teşekkür

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Twitter hesabından kendisi ve eşine geçmiş olsun dileklerini ileten Demokratik Sol Parti Lideri Önder Aksakal'a teşekkür etti. Erdoğan'ın paylaşımı şöyle:

Önder Bey, geçmiş olsun dilekleriniz için şahsım ve Emine Hanım adına teşekkürlerimi sunuyorum.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Pakistan Lideri Imran Khan'a teşekkür

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kendisi ve eşine geçmiş olsun dileklerini ileten Pakistan Devlet Başkanı Imran Khan'a teşekkür etti. Erdoğan'ın paylaşımı şöyle:

Değerli dostum Imran Khan, iyi dilekleriniz için teşekkür eder, size, ailenize ve kardeş Pakistan halkına en içten selamlarımızı sunarız

My treasured friend Imran Khan, thank you for your good wishes, we offer our heartfelt greetings to you, your family and the brotherly people of Pakistan.
 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Gültekin Uysal'a teşekkür

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Twitter hesabından kendisi ve eşine geçmiş olsun dileklerini ileten Demokrat Parti Lideri Gültekin Uysal'a teşekkür etti. Erdoğan'ın paylaşımı şöyle:

Eşim Emine hanımla birlikte iyi dileklerinize teşekkür ediyoruz Gültekin Bey.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Zekeriya Yapıcıoğlu'na teşekkür

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Twitter hesabından kendisi ve eşine geçmiş olsun dileklerini ileten HÜDA PAR Lideri Zekeriye Yapıcıoğlu'na teşekkür etti. Erdoğan'ın paylaşımı şöyle:

Sağ olun Zekeriya bey. Emine hanım ve ben şükranlarımızı sunuyoruz.
 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan KKTC Cumhurbaşkanı Tatar'a teşekkür

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Twitter hesabından kendisi ve eşine geçmiş olsun dileklerini ileten KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar'a teşekkür etti. Erdoğan'ın paylaşımı şöyle:

Çok değerli dostum Ersin Bey, geçmiş olsun temennileriniz için eşim Emine hanım ve şahsım adına çok teşekkür ediyor, sizlere, ailenize ve tüm Kıbrıs Türk Halkına en derin muhabbetlerimi, selamlarımı iletiyorum. Sağ olun…

Cumhurbaşkan Erdoğan'dan Azerbaycan Lideri Aliyev'e teşekkür

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Twitter hesabından kendisi ve eşine geçmiş olsun dileklerini telefon ile arayıp ileten Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'e teşekkür etti. Erdoğan'ın paylaşımı şöyle:

Aziz kardeşim İlham Aliyev'e geçmiş olsun temennilerinden ötürü şahsım ve Emine Hanım adına şükranlarımı sunuyorum. Dost ve kardeş Azerbaycan halkına selamlarımızı gönderiyor, dualarını bekliyoruz.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Muharrem İnce'ye teşekkür

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Twitter hesabından kendisi ve eşine geçmiş olsun dileklerini ileten Memleket Partisi Lideri Muharrem İnce'ye teşekkür etti. Erdoğan'ın paylaşımı şöyle:

Sağ olun Muharrem Bey… Emine hanımla birlikte güzel temennileriniz için sizlere teşekkür ediyoruz.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Gültekin Tırpancı'ya teşekkür

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Twitter hesabından kendisi ve eşine geçmiş olsun dileklerini ileten Liberal Demokrat Parti Lideri Gültekin Tırpancı'ya teşekkür etti. Erdoğan'ın paylaşımı şöyle:

Eşim ve şahsım adına sizlere teşekkür ediyorum Gültekin Bey.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İbrahim Çelebi'ye teşekkür

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Twitter hesabından kendisi ve eşine geçmiş olsun dileklerini ileten ANAP Lideri İbrahim Çelebi'ye teşekkür etti. Erdoğan'ın paylaşımı şöyle:

Temennileriniz için eşim ve şahsım adına teşekkürler İbrahim Bey.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Perinçek çiftine teşekkür

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Twitter hesabından kendisi ve eşine geçmiş olsun dileklerini ileten Vatan Partisi Lideri Doğu Perinçek ve eşi Şule Perinçek'e teşekkür etti: Erdoğan'ın paylaşımı şöyle:

Geçmiş olsun temennileriniz için Şule Hanım ile sizlere, eşim Emine Hanım ve şahsım adına teşekkür ediyorum Doğu Bey.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Katar Emiri'ne teşekkür

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Twitter hesabından kendisi ve eşine geçmiş olsun dileklerini ileten Katar Emiri Şeyh Temim'e teşekkür etti: Erdoğan'ın paylaşımı şöyle:

Kıymetli kardeşim Emir Şeyh Temim, geçmiş olsun dilekleriniz için eşimle birlikte sizlere teşekkür ediyoruz. Sizlerin nezdinde Katar halkına selam ve muhabbetlerimizi iletiyoruz.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yunanistan Başbakanı Miçotakis'e teşekkür

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Twitter hesabından kendisi ve eşine geçmiş olsun dileklerini ileten Yunanistan Başbakanı Kiriakos Miçotakis'e teşekkür etti: Erdoğan'ın paylaşımı şöyle:

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim Sayın Başbakan. Eşim ve ben size, ailenize ve Yunan halkına selamlarımı gönderiyoruz.

Thank you for your good wishes, Mr Prime Minister. My wife and I extend my greetings to you, your family and the Greek people.
 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan El Salvador Lideri Bukele'ye teşekkür

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Twitter hesabından kendisi ve eşine geçmiş olsun dileklerini ileten El Salvador Devlet Başkanı Nayip Bukele'ye teşekkür etti: Erdoğan'ın paylaşımı şöyle:


Sevgili arkadaşım @nayibbukele  , nezaketiniz ve iyi dilekleriniz için şahsım ve eşim adına teşekkür ederim. teşekkürler

Mi querido amigo @nayibbukele , le agradezco en mi nombre y el de mi esposa por su amabilidad y buenos deseos. Gracias

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan teşekkür

Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçmiş olsun dileklerine ileten belediye başkanlarına, valilere, kaymakamlara ve muhtarlara teşekkür etti. Erdoğan'ın paylaşımı şöyle:

Ülkemizin dört bir yanında görev yapan Belediye Başkanlarımıza, Valilerimize, Kaymakamlarımıza, Muhtarlarımıza iletmiş oldukları geçmiş olsun mesajlarından dolayı eşim Emine Hanım ve şahsım adına teşekkür ediyorum.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sağlık durumuna ilişkin açıklama

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter hesabından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sağlık durumunun iyi olduğunu ve çalışmalarını aksatmayacağını belirtti. Geçmiş olsun dileğini ileten Bakan Koca'nın paylaşımı şöyle:

Omicron varyantının hızla yayıldığı bu dönemde, hafif belirtiler üzerine Sn. Cumhurbaşkanımız ve değerli eşleri Emine Erdoğan için yapılan Covid-19 testi pozitif çıktı. Sağlık durumları çalışmalarını aksatmayacak kadar iyi. Kendilerine tekrar geçmiş olsun dileklerimizi sunuyorum.

 

 

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan geçmiş olsun mesajı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından Kovid-19'a yakalanan Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Emine Erdoğan'a geçmiş olsun dileklerini iletti. CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun paylaşımı şöyle:

Koronavirüs test sonucu pozitif çıkan @RTErdogan
 ve eşi Sayın Emine Erdoğan’a geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, acil şifalar diliyorum.

Meral Akşener'den geçmiş olsun mesajı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Twitter hesabından Kovid-19'a yakalanan Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Emine Erdoğan'a geçmiş olsun dileklerini iletti. İYİ Parti Lideri Akşener'in paylaşımı şöyle:

Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’a geçmiş olsun diyor, acil şifalar diliyorum.

Temel Karamollaoğlu'ndan geçmiş olsun mesajı

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Twitter hesabından Kovid-19'a yakalanan Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Emine Erdoğan'a geçmiş olsun dileklerini iletti. Saadet Partisi Lideri Karamollaoğlu'nun paylaşımı şöyle:

Koronavirüs testleri pozitif çıkan Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Sayın @RTErdogan
 ve Sn. @EmineErdogan
’a geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, acil şifalar diliyorum.

 

Ahmet Davutoğlu'ndan geçmiş olsun mesajı

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Twitter hesabından Kovid-19'a yakalanan Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Emine Erdoğan'a geçmiş olsun dileklerini iletti. Gelecek Partisi Lideri Davutoğlu'nun paylaşımı şöyle:

Koronavirüs testi pozitif çıkan Cumhurbaşkanı Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a ve değerli eşi Emine Erdoğan hanımefendiye geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, acil şifa diliyorum.

Rabbim tüm hastalarımıza bir an önce sağlıklarına kavuşmayı nasip etsin.

 Ali Babacan'dan geçmiş olsun mesajı

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Twitter hesabından Kovid-19'a yakalanan Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Emine Erdoğan'a geçmiş olsun dileklerini iletti. DEVA Partisi Lideri Babacan'ın paylaşımı şöyle:

Koronavirüs testleri pozitif çıkan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’a geçmiş olsun temennilerimi iletiyor, acil şifalar diliyorum.

Mustafa Sarıgül'den geçmiş olsun mesajı

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, Twitter hesabından Kovid-19'a yakalanan Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Emine Erdoğan'a geçmiş olsun dileklerini iletti. TDP Lideri Sarıgül'ün paylaşımı şöyle:

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a ve Muhterem Hanımefendi’ye geçmiş olsun dileklerimi sunar, acil şifalar dilerim.

Devlet Bahçeli'den geçmiş olsun mesajı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kovid-19'a yakalanan Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'a geçmiş olsun dileklerini iletti. MHP Lideri Bahçeli'nin açıklaması şöyle:

Sayın Cumhurbaşkanı ve muhterem eşine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Cenab-ı Allah'ın şifalar vermesini temenni ediyorum.

Mustafa Destici'den geçmiş olsun mesajı

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Twitter hesabından Kovid-19'a yakalanan Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Emine Erdoğan'a geçmiş olsun dileklerini iletti. BBP Lideri Destici'nin paylaşımı şöyle:

Saygıdeğer Cumhurbaşkanımıza ve eşleri hanımefendiye ailece ve camiamız adına geçmiş olsun dileklerimizi iletir, kısa zamanda hastalığı atlatmaları İçin  duâmızla Yüce Allah’tan acil şifalar niyaz ederim.

Fatih Erbakan'dan geçmiş olsun mesajı

Yeniden Saadet Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Twitter hesabından Kovid-19'a yakalanan Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Emine Erdoğan'a geçmiş olsun dileklerini iletti. Yeniden Saadet Partisi Lideri Erbakan'ın paylaşımı şöyle:

Covid-19 test sonucu pozitif çıkan Cumhurbaşkanı @RTErdogan
’a ve eşi @EmineErdogan
’a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Önder Aksakal'dan geçmiş olsun mesajı

Demokratik Sol Parti (DSP) Başkanı Önder Aksakal, Twitter hesabından Kovid-19'a yakalanan Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Emine Erdoğan'a geçmiş olsun dileklerini iletti. DSP Lideri Aksakal'ın paylaşımı şöyle:

Covid-19 test sonuçları pozitif çıkan Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Emine Erdoğan hanımefendiye geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, acil şifalar temenni ediyorum.

Gültekin Uysal'dan geçmiş olsun mesajı

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal, Twitter hesabından Kovid-19'a yakalanan Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Emine Erdoğan'a geçmiş olsun dileklerini iletti. DP Lideri Uysal'ın paylaşımı şöyle:

Cumhurbaşkanı Sn. @RTErdogan
 ve kıymetli eşi Sn. @EmineErdogan
 hanımefendiye geçmiş olsun dileklerimle birlikte acil şifalar diliyorum.

Zekeriya Yapıcıoğlu'ndan geçmiş olsun mesajı

Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Twitter hesabından Kovid-19'a yakalanan Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Emine Erdoğan'a geçmiş olsun dileklerini iletti. HÜDA PAR  Lideri yapıcıoğlu'nun paylaşımı şöyle:

Koronavirüs testi pozitif çıkan Sayın Cumhurbaşkanı @RTErdogan
 ve eşleri Sayın Emine Erdoğan hanımefendiye Allah hayırlı ve acil şifalar ihsan eylesin.

 

Muharrem İnce'den geçmiş olsun mesajı

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Twitter hesabından Kovid-19'a yakalanan Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Emine Erdoğan'a geçmiş olsun dileklerini iletti. Memleket Partisi Lideri İnce'nin paylaşımı şöyle:

Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’a geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

Covid -19 ile mücadele eden tüm yurttaşlarımıza acil şifalar diliyorum.

 KKTC Cumhurbaşkanı Tatar'dan geçmiş olsun mesajı

KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Twitter hesabından Kovid-19'a yakalanan Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Emine Erdoğan'a geçmiş olsun dileklerini iletti. Ersin Tatar'ın paylaşımı şöyle:

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Sn. Recep Tayyip Erdoğan ve değerli eşleri Emine Erdoğan’ın Kovid-19 test sonuçlarının pozitif olduğunu öğrenmiş bulunmaktayım. Şahsım ve halkım adına geçmiş olsun dileklerimi iletir, en kısa zamanda sağlıklarına kavuşmalarını dilerim.

Gültekin Tırpancı'dan geçmiş olsun mesajı

Liberal Demokrat Parti (LDP) Genel Başkanı Gültekin Tırpancı, Twitter hesabından Kovid-19'a yakalanan Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Emine Erdoğan'a geçmiş olsun dileklerini iletti. LDP Lideri Tırpancı'nın paylaşımı şöyle:

CUMHURBAŞKANI Sn. Recep Tayyip Erdogan ve değerli eşi  Emine hanımefendiye  acil şifalar dilerim.

İbrahim Çelebi'den geçmiş olsun mesajı

Anavatan Partisi (ANAP) Genel Başkanı İbrahim Çelebi, Twitter hesabından Kovid-19'a yakalanan Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Emine Erdoğan'a geçmiş olsun dileklerini iletti. ANAP Lideri Çelebi'nin paylaşımı şöyle:

Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan ile birlikte koronavirüsün Omicron varyantına yakalandığını üzülerek öğrenmiş bulunmaktayım. Kendilerine geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, acil şifalar diliyorum.

 

Ümit Özdağ'dan geçmiş olsun mesajı

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Twitter hesabından Kovid-19'a yakalanan Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Emine Erdoğan'a geçmiş olsun dileklerini iletti. Zafer Partisi Lideri Özdağ'ın paylaşımı şöyle:

AK Parti Genel Başkanı Sayın Erdoğan’a ve Bayan Erdoğan’a acil şifalar dilerim. Erdoğan ailesinin bile bütün dikkatle rağmen hastalanması hastalığın ne kadar kolay ve çabuk bulaştığını göstermektedir.


Yorum Yazın