Çok Güzel Hareketler'in Pınar Deniz göndermesine tepki yağınca gelen açıklama inandırıcı olmadı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çok Güzel Hareketler'in Pınar Deniz göndermesine tepki yağınca gelen açıklama inandırıcı olmadı
Abone ol
Çok Güzel Hareketler, son bölümde Altın Kelebek ödülleriyle ilgili 'Altın Baza Ödül Töreni' isimli bir skeç hazırladı. Skeçte yer alan Pınar Deniz karakteriyle ilgili göndermeler ise tepkiyle karşılandı.Skeç yazarı ve karakteri oynayan oyunca açıklama yaptı.

Her yıl birçok kategoride ünlü isimlere ödül dağıtan Altın Kelebek Ödülleri ses getiren bir organizasyonla gerçekleşmişti. Gündem olan anların yaşandığı ödül töreni de ise yine her sene olduğu gibi Kanal D ekranlarında yayınlanan Çok Güzel Hareketler sahnesine konu oldu.

Altın Baza Ödül Töreni isimli skeçte ödül törenindeki bazı kişilere ve anlara yer verildi. Pınar Deniz'e benzetilen karakter de skeçte yer aldı fakat "Zaten yeterince güzelseniz calışmanıza çok da gerek yok” seyirciyi rahatsız etti.

Pınar Deniz'in yeteneğiyle dalga geçildiği ve sadece güzelliğiyle sektörde yer aldığı belirtilen skece sosyal medyada tepki yağdı.

Tepkilerin ardından Pınar Deniz karakterini canlandıran Ebru Yücel, skeçteki karakterin Pınar Deniz olmadığını söyledi.

Skeç yazarların Atakan Çelik de "Yazdığımız her satırı ölçüp tartıyoruz. Kimseyi gücendirmek istemeyiz. Bu sebeple yakıştırmaları anlayışla karşılamakla beraber asla ve asla böyle bir durumun olmadığını bilmenizi isterim. Sektördeki tüm dostlarımızın emeğine saygımız sonsuz." açıklamasıyla karakterin Pınar Deniz olmadığını belirtti. Ancak bu açıklamaya inanan olmadı.

 

 


Yorum Yazın