Club Brugge - Beşiktaş maçı saat kaçta? Beşiktaş'ın maçı ne zaman ve hangi kanalda yayınlanacak?

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Club Brugge - Beşiktaş maçı saat kaçta? Beşiktaş'ın maçı ne zaman ve hangi kanalda yayınlanacak?
Abone ol
UEFA Avrupa Konferans Ligi grupları ilk maçında Club Brugge ile Beşiktaş karşı karşıya geliyor. Maçı canlı izlemek isteyen sporseverler, müsabakanın yayın saati ve yayıncı bilgileri ile yayının şifresiz olup olmadığını merak ediyor. Peki, Club Brugge - Beşiktaş maçı saat kaçta? Beşiktaş'ın maçı ne zaman ve hangi kanalda yayınlanacak?

Trabzonspor karşısında alınan yenilgi alan Beşiktaş, kendisini Avrupa’da alınacak galibiyetle affettirmek istiyor. Club Brugge ile Beşiktaş arasında oynanacak olan UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu ilk hafta maçını şifresiz yayınlayacak kanallar belli oldu. Sporseverler, Club Brugge - Beşiktaş maçı hakkında detayları araştırmaya başladı. Peki, Club Brugge - Beşiktaş maçı saat kaçta? Beşiktaş'ın maçı ne zaman ve hangi kanalda yayınlanacak?

Club Brugge - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta? Club Brugge - Beşiktaş maçı, 21 Eylül Perşembe günü oynanacak.   Club Brugge - Beşiktaş maçı, saat 22:00 başlayacak. Karşılaşma Exxen’de yayınlanacak. 

Club Brugge - Beşiktaş maçı hangi kanalda?

Exxen, numaralı kanallar ile Türksat uydusu ve internet üzerinden şifresiz olarak izlenebilmektedir. 

Club Brugge - Beşiktaş maçı nerede oynanacak? Club Brugge ve Beşiktaş, karşı karşıya geleceği UEFA Avrupa Konferans Ligi maçı, Brugge’da, Jan Breydel Stadyumu’nda oynanacak.


Yorum Yazın