Çiçeği burnunda baba İbrahim Büyükak oğlunu anlattı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çiçeği burnunda baba İbrahim Büyükak oğlunu anlattı
Abone ol
Bir süredir eşi ve iki ay önce kucaklarına aldıkları oğlu Aslan Oktay ile Çeşme'de olan İbrahim Büyükak, İstanbul'a döndü. Etiler'deki kuaföründe saçlarını kestiren oyuncu, bebeklerinin annesine benzediğini söyledi.

İbrahim Büyükak, önceki gün Etiler'de kuaförde tıraş oldu. Saç sakal bakımı sonrası çıkış yapan oyuncu, soruları yanıtladı.

TIRAŞ OLDU 

Keyifli olan 38 yaşındaki Büyükak, "Her erkeğin bir kuaförü vardır, kötü bile kesse illa oraya gidersin ya hani. İşte benimde burası" dedi.

ÇEŞME'YE GERİ DÖNECEK 

Çeşme'den toplantı için döndüğünü ve tekrardan tatile gideceğini belirten oyuncu, "Benim dizinin 2. sezonu için görüşmelerim olacak, onlarla ilgileniyorum. Dizi ilk sezon çok beğenildi, hem komedi hem dram vardı. Kısmet olursa devamı İstanbul'a taşınacak, çekimler burada olacak" dedi.

Büyükak'ın "Bursa’daki hayatımla ve ailemle ilgili, komedi-dram türünde bir iş" diye anlattığı son projesi 'İlginç Bazı Olaylar', Acun Ilıcalı'nın dijital platformu Exxen'de yayınlanıyor.

FİLM PROJESİ YOLDA 

Film projesi olduğunu da belirten oyuncu ve senarist, "Yeni kadro ve gençlerle yapmayı daha çok seviyorum, güzel bir kadro olacak" ifadelerini kullandı.

"ÇOCUK MUHABBETİNİ SEVMEZDİM" 

Geçtiğimiz aylarda babalık duygusunu yaşayan oyuncu, "Normalde çocuk muhabbeti yapanları sevmezdim, çocuk olunca klişe de olsa insanın konuşma isteği geliyor" diye konuştu.

"NEYSE Kİ ANNESİNE ÇEKMİŞ" 

Büyükak, sözlerine; "Sosyal medyada benim suratımı oğluma koymuşlar, çok güldük neyse ki annesine çekmiş şanslı çocuk. Bana benzemiyor, annesine benziyor şükürler olsun" şeklinde devam etti.

Annesinin oğlu için sosyal medya hesabı açtığını belirten İbrahim Büyükak, "Bende yatırım hesabı açtım" ifadelerini kullandı.

ÜÇ YILLIK MUTLU EVLİLİK 

Oyuncu İbrahim Büyükak, 2018 yılında çocukluk aşkı Nurdan Beşen ile nikah masasına oturmuştu. Mutlu bir evlilikleri olan çift, haziran ayında ilk bebeklerini kucağına almıştı.


Yorum Yazın