CHP Sözcüsü Faik Öztrak: Bu sefer Konya'yı bile alacağız

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
CHP Sözcüsü Faik Öztrak: Bu sefer Konya'yı bile alacağız
Abone ol
CHP Çeşme Kongresinde konuşan Parti Sözcüsü Faik Öztrak'ın yerel seçim mesajı dikkat çekti.

CHP Çeşme Kongresi’ne Parti Sözcüsü Faik Öztrak, CHP İzmir Milletvekilleri Yüksel Taşkın ve Tuncay Özkan da katıldı. Kongrede kısa bir konuşma yapan Öztrak, partililere yerel seçim mesajı verdi. Öztrak, “Belediye başkanımızın davetiyle kongreye geldim. Seçimleri kazanamadık. 'Biz kaybetmedik' dediğimiz zaman kızıyorlar. Yere düşüp kalkamıyorsanız kaybetmişsinizdir. Kongrelerimizle ayağa kalkıyoruz. Yerel seçimlerde tarihi başarıya imza atacağımıza inanıyoruz. Bu sefer Bursa, Balıkesir ve hatta Konya’yı bile alacağız. Göreceksiniz!” dedi.

BİZİ DARMADAĞIN ETMEK İSTİYORLAR

Öztrak, şunları söyledi:

“Haksız ve adaletsiz bir seçimi yaşadık. Sahte videolar kullanıldı. Milletimize yalan söylendiğini bugün milletimiz açık seçik söylüyor. Duygusal kopuşun en büyüğü karşı cephede yaşanıyor. Güvendikleri tek şey bizi darmadağın etmek. Biz hep birlikteyiz, bu seçimi alacağız. Bu yıl bizim yüzüncü yılımız. Bu yüzüncü yıl CHP’liler olarak büyük bir coşkuyla kutlayacağız.

HER ŞEY DEĞİŞECEK

Bu seçim bir aşamaydı 2024’teki seçimler ile sonuçlanacak. Karşı tarafa yenilgi yaratabilirsek her şey değişecek. Bu seçimde genel başkanımız, Cumhurbaşkanı adayımız Kemal Kılıçdaroğlu 25.5 milyon seçmenin oyunu aldı. 30-35 milyon oy olarak AKP’nin gidişinin önünü açacağız”


Yorum Yazın