Kemal Kılıçdaroğlu’nun medyaya servis edilmeyen ziyareti ve detayları...

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kemal Kılıçdaroğlu’nun medyaya servis edilmeyen ziyareti ve detayları...
Abone ol
Muharrem Ayı’nın ilk haftasında, 7 Ağustos Pazar günü gerçekleşen ziyarette Kılıçdaroğlu İzzettin Doğan’ın evini ziyaret etti…Görüşmeden medyanın haberi yoktu.
Haber Videosu

Muhalif.Özel

7 Ağustos Pazar günü CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç ve CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu Sarıyer’in Yeniköy mahallesinde medyaya servis edilmeyen bir ziyaret gerçekleştirdiler. 
Mahallede hava hoştu, komşular apartman girişinde sofrayı kurdular; CHP’li heyetle gelen misafirler için çay demlendi, evlerden poğaça ve ikramlıklar getirildi. 
Şükrü Genç ve Canan Kaftancıoğlu mahallelilerle kaynaşırken Kemal Kılıçdaroğlu ziyaretin asıl nedeni için yakındaki bir apartmana girdi. 

Kılıçdaroğlu İzzettin Doğan ile görüşecekti
 
Kılıçdaroğlu, İzzettin Bey’in evine yalnız çıktı. Bu görüşmeye ne kameraman ne de korumlar dahil olmadı. 
 
İzzettin Doğan’ın evinde uzun bir süre konuştular. Konuşma içeriği bilinmese de konuşmanın Aleviler için kutsal önem taşıyan Muharrem Ayı hakkında olabileceği düşünülüyor. Konuşmanın sonunda Kemal Kılıçdaroğlu ile İzzettin Doğan, bahçede hazırlanan sofraya oturdular, sohbete katıldılar. 
Sofrada Atatürk’ün Kurtuluş Savaşı’nda yaşadıklarından yazın olan sinek sorununa kadar her şey konuşuldu. CHP kadrosu meraklı komşulara seçimler hakkında olumlu yanıtlar verdiler,  halka gelecek seçimler hakkında umutlu olmalarını söylediler.
 
Ziyaretin en önemli kısmı medyada hiç yer almaması
 
CHP kaynakları, Kılıçdaroğlu’nun 7 Ağustos günü İzzettin Bey’i ziyaret etmeden önce Zafer Mutlu’nun kayınvalidesi olan Sevim Korkut’un cenaze törenine katıldığını kamuoyuyla paylaştı. Aynı şekilde 8 Ağustos günü de Kılıçdaroğlu ile CHP’lilerin, Muharrem ayı kapsamında CAFERİLER tarafından düzenlenen Aşure Matem Merasimi programına katıldıkları da paylaşımlarda yer aldı. 
 
Cem Vakfı kurucusu ve Alevi Vakıfları Federasyonu onursal başkanı İzzettin Doğan önemli bir isim. Kılıçdaroğlu’nun onun ziyaretine gitmesi ise hem normalde servis edilmesi gereken bir etkinlik hem de servis edilmemesi gözlerden kaçmaması gereken bir detay.  

Buna rağmen bu ziyaret ne CHP’nin ve ziyarete katılan CHP'lilerin sayfalarında yer aldı ne de medyaya servis edildi...


Yorum Yazın