CHP İstanbul İl Başkanı Kaftancıoğlu Silivri Cezaevi'ne gönderildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
CHP İstanbul İl Başkanı Kaftancıoğlu Silivri Cezaevi'ne gönderildi
Abone ol
CHP İstanbul İl Başkanı Kaftancıoğlu infaz işlemlerin yapılması için İstanbul Adliyesine gitti. Ardından Canan Kaftancıoğlu Silivri Cezaevi’ne götürüldü.

Yargıtay 3. Ceza Dairesi, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun 2012’deki sosyal medya paylaşımlarına verilen hapis cezasının bir bölümünü onaylayarak, 4 yıl 11 ay 20 gün hapis cezası verdi.

DOSYA İNFAZA GÖNDERİLDİ KAFTANCIOĞLU ADLİYEYE GİTTİ

Edinilen bilgilere göre; İstanbul 37. Ağır Ceza Mahkemesinin verdiği karar kesinleşti ve mahkeme kararı infaza gönderildi.

CHP İstanbul İl Başkanı Kaftancıoğlu'nun bugün saat 11:30’da gerekli işlemlerin yapılması için İstanbul Adliyesine gitti

Kaftancıoğlu'nun prosedür gereği cezaevine girip aynı gün içinde çıkması bekleniyor.

CHP'LİLER ADLİYE ÖNÜNDE

CHP üyeleri, Kaftancıoğlu'nu karşılamak için adliye önüne gitti. Adliye önünde pankart açmak isteyen partililere polis ve özel güvenlik ekipleri müdahale etti. 

KAFTANCIOĞLU CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Adliyeye "Bugün Gezi'nin yıl dönümü. Gezi direnişi kutlu olsun." diyerek giren Kaftancıoğlu, avukatlarıyla infaz savcılığının bulunduğu kata çıktı. Savcılıktaki işlemleri yaklaşık 20 dakika süren Kaftancıoğlu'nun cezaevine gönderilmesinin ardından, partililer de adliyeden ayrıldı.


Yorum Yazın