CHP Beylikdüzü İlçe Örgütü 5. Vefa Ödülleri takdim ediliyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Abone ol
CHP Beylikdüzü İlçe Örgütü’nün gerçekleştirdiği "CHP Beylikdüzü Vefa Ödülleri" gerçekleşiyor.

Uzun yıllardır Cumhuriyet Halk Partisi'ne (CHP) önemli katkıları bulunan isimler CHP Beylikdüzü İlçe Örgütü tarafından Vefa Ödülü ile onurlandırılıyor.

CHP Beylikdüzü İlçe Örgütü 5. Vefa Ödülleri, şu an İstanbul Kongre merkezinde gerçekleşiyor.

Törene CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu katıldı.

Vefa Ödülleri'nin sahiplerini öğrenmek için tıklayınız.

 

Vefa Ödülleri'nin amacı

Köklü geçmişe sahip Cumhuriyet Halk Partisi, tarihe geçmiş isimlerin yanı sıra milyonlarca isimsiz kahramanla ile birlikte bugünlere geldi.

CHP Beylikdüzü İlçe Örgütü, CHP'nin tarihinde ismi bilinen bilinmeyen tüm kişilere "Siyasette vefa olmaz" anlayışına karşı olarak her yıl Vefa Ödüllerini veriyor.

Vefa Ödülleri, CHP'nin onurlu geçmişine ve saygınlığına yakışan, partinin temsil ettiği dünya görüşüne katkıda bulunan ve yaptıklarıyla örnek oluşturan kişilere takdim ediliyor.

Vefa ödülü kriterleri olarak yukarıda belirtilen özellikler yanında ödülün verildiği yıl içinde CHP'de merkezi ya da yerel idarede yönetici konumunda bulunmayan, parti üyesi ya da olmayan kişiler arasında en az 3 en fazla 6 kişiye veriliyor.

Ödül sahipleri nasıl belirlenir?

Ödül sahibi isimleri belirleme yetkisi, CHP Beylikdüzü İlçe Örgütü'nün her yıl için tespit edeceği seçiciler kurulundadır.  Seçiciler Kurulu, ödül verilecek isimler konusunda Vefa Ödülleri Onur ve Danışma Kurulu'nun düşünce ve onayını alır.

2021 yılı Seçiciler Kurulu isimleri şöyle:

Önay Alpago, Süleyman Çelebi, Yüksel Çengel, Ercan Karakaş, Seyfi Oktay ve Bihlun Tamaylıgil

 

 


Haber Yorumları

  • Mustsfa yavuz07-01-2022 21:08

    Sayın genel başkanım, sizi tanıdığım için kendimi hep şanslı saymışımdır. Bu vefa ödülünü sonuna kadar hak ediyorsunuz. Saygılarımla

Yorum Yazın