Chelsea’li Mudryk, kendisine hakaret eden taraftarı 10 bin pound karşılığında düelloya çağırdı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Chelsea’li Mudryk, kendisine hakaret eden taraftarı 10 bin pound karşılığında düelloya çağırdı
Abone ol
Chelsea’nin Ukraynalı futbolcusu Mykhailo Mudryk, sosyal medyada bir Chelsea taraftarı ile tartıştı. Tartışmada “Her oynadığında sahada bir kişi eksik oluyoruz diyen taraftara Mudryk, 10 bin Pound karşılığında bire bir karşılaşma teklif etti. Ukraynalı oyuncunun bu sözleri gündem oldu.

23 yaşındaki Ukraynalı futbolcu bir yıl önce geldiği Premier Lig’de kendi oyununu ortaya koymakta oldukça zorlanıyor.

Kulüpteki ilk yılında çoğu zaman vasatın altında bir oyun sergiledi.

Son olarak Stamford Bridge’deki Wolverhampton maçında 4-2’lik feci bir yenilgi almaları ise bardağı taşıran son damla oldu ve taraftarların tepkileri artık sosyal medyada da görünür hale geldi.

Bir Chelsea taraftarı Mudyrk’e Instagram hesabından şu mesajı gönderdi: “Nasıl futbol oynayacağını mı unuttun? Performansın yeterince iyi değil. Bir şeylerin değişmesi gerekiyor. Belki bire bir terapi almalısın. Her forma giydiğinde sahada bir kişi eksik oluyoruz.”

Bu mesaja yanıt veren Chelseali yıldız oyuncu taraftara bire bire karşısına çıkması karşılığında 10 bin pound ödeme yapacağını söyledi.

Taraftarın yanıtı ise, “Her skor yaptığında ödeme yapacağım” şeklinde oldu. Ve hepimiz Chelsea taraftarıyız diye de ekledi.
 


Yorum Yazın