Cezaevinde kendini yaraladığı için hastaneye kaldırılan Bahar Candan hakkında yeni gelişme

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Cezaevinde kendini yaraladığı için hastaneye kaldırılan Bahar Candan hakkında yeni gelişme
Abone ol
Kendine zarar verdiği için koğuşundan alınarak hastaneye kaldırılan Bahar Candan, tedavisinin ardından tutuklu bulunduğu cezaevine götürüldü.

Televizyonda bir moda yarışması programıyla tanınan sosyal medya fenomenleri Nihal ve Bahar Candan kardeşler, 16 Kasım 2023 tarihinde 'Kara para aklama' ve 'Suç örgütüne üye olma' suçundan tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

Ablası Nihal Candan'ın sağlık sorunları nedeniyle tahliye olmasının ardından Bahar Candan, kendisine zarar verdi ve hastaneye kaldırıldı.

Candan, tedavisinin tamamlanmasının ardından bugün tekrar cezaevine götürüldü.

22 şüpheli hakkında iddianame açıkladı

Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, Alisya Bahar Candan ile kamuoyunda "Nihal Candan" olarak tanınan ablası Gülnihal Çiçek'in aralarında bulunduğu 22 şüpheli hakkında "suç örgütüne üye olmak", "dolandırıcılık" ve farklı suçlardan iddianame hazırlanmıştı.

44 yıla kadar hapsi isteniyor

İddianamede, Alisya Bahar Candan'ın "suç örgütüne üye olmak" ve "dolandırıcılık" suçlarından 14 yıldan 44 yıla kadar, Gülnihal Çiçek'in ise 8 yıldan 24 yıla kadar hapis cezasına çarptırılması talep ediliyor.


Yorum Yazın