Ceyda Düvenci ve Gözde Kansu'nun birbirlerine laf soktuğu anlar gündem oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ceyda Düvenci ve Gözde Kansu'nun birbirlerine laf soktuğu anlar gündem oldu
Abone ol
Ceyda Düvenci'nin 'Bambaşka Sohbetler' isimli programında Yalı Çapkını dizisinin yıldız isimlerinden Gözde Kansu'yla arasında geçtiği diyalog dikkat çekti.

İki hafta önce programında Yalı Çapkını dizisinin yıldız isimlerinden Gözde Kansu'yu ağırlayan Düvenci'nin kıyafet konusuyla ilgili sözlerinin altındaki göndermeler geçtiğimiz saatlerde sosyal medya kullanıcıları tarafından tekrar gün yüzüne çıkarıldı.

"Benim bu program tarihinde, bir tane konuğumun elbisesini giydiğim tek bir bölüm var. İlk programlardan biriydi, canım Burcu Esmersoy, tabii alternatif kıyafetleriyle geldi tam bir profesyonel olduğu için...Getirdiği alternatif kıyafetler arasında sosyal medyada üstünde görüp bayıldığım bir gömlek elbise vardı. Büyük bir saygıyla elbise seçmesini bekledim ve o gömlek elbiseyi giymedi. Arsızca odasına girip dedim ki 'Bu elbiseyi giyebilir miyim bugün seninle programda?' O da çok naif bir şekilde tabii ki giy dedi" şeklinde konuşan Düvenci'nin iğneleyici sözleri dikkat çekti.

"Şimdi de tam tersi oldu" diyen Düvenci'nin sözlerini devam ettiren Kansu kıyafeti fondöten olduğu için kendisinin elbisesini giymek zorunda kaldığını söyledi "Ceyda bütün samimiyeti ve tatlılığıyla dolabına daldı...Bu gördüğünüz güzel elbiseyi giymek bu bölüme bana nasip oldu" ifadelerini kullandı. İkilinin arasındaki imalı konuşma sosyal medya kullanıcılarının gözünden kaçmadı!

 

 

 


Yorum Yazın