Cem Yılmaz, Serenay Sarıkaya olayı nedir tam hali?

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Cem Yılmaz, Serenay Sarıkaya olayı nedir tam hali?
Abone ol
Ünlü komedyen Cem Yılmaz ile başarılı oyuncu Serenay Sarıkaya arasında yaşananlar gündemde. Peki Cem Yılmaz, Serenay Sarıkaya olayı nedir tam hali?

 Cem Yılmaz'ın eski sevgilisi Serenay Sarıkaya'nın derin göğüs dekoltesine gönderme olarak yorumlanan paylaşımı sosyal medyada gündem oldu. Peki Cem Yılmaz, Serenay Sarıkaya olayı nedir tam hali?

Cem Yılmaz, Serenay Sarıkaya olayı nedir tam hali?

Serenay Sarıkaya geçen günlerde Amerika New York'ta düzenlenen 'GQ Global Yaratıcılık Ödülleri' törenine katıldı. 

Mesleğe 15 yaşında başladığını söyleyen Sarıkaya "Hep cesur oldum ve iç sesime güvendim. Yetersiz kalınca hayatımdaki ilham veren kadınlar bana yol gösterdi. Şimdi beni takip eden gençlere iyi bir örnek olmaya çalışıyorum" dedi. Serenay Sarıkaya'nın tercih ettiği derin göğüs dekolteli kıyafeti ise sosyal medyada çok konuşuldu. Kıyafetini kimisi çok beğendi kimisi yerden yere vurdu.

Yapılan yorumların ardından oyuncunun eski sevgilisi, komedyen Cem Yılmaz'dan dikkat çeken bir paylaşım geldi.

Rahatsızlığı nedeniyle ayrık gözlere sahip olan aktör Marty Feldman'ın fotoğrafını Instagram hesabından yayınlayan Yılmaz, 'RIP' (Huzur içinde uyusun) notunu düştü. Ancak Marty Feldman 2 Aralık 1982'de hayatını kaybetti. Feldman'ın doğum tarihi ise 8 Temmuz 1934...

Ünlü komedyen, kendi rahatsızlığı nedeniyle göz muayenesine gittiğini ve sağ gözünde yaşadığı retina problemi sebebiyle söz konusu paylaşımı yaptığını belirtmişti.

Sosyal medya kullanıcıları Cem Yılmaz'ın paylaşımının Serenay Sarıkaya'ya gönderme olduğunu iddia etti.

Bu açıklamaya rağmen Serenay Sarıkaya’dan karşı hamle gecikmedi. New York'ta çektirdiği fotoğrafları yayınlayan oyuncu, Instagram gönderisinde şaşı baktığı bir kareye de yer verdi.

Bir türlü yerinde duramayan Cem Yılmaz misillemeye misilleme yapar gibi yeni paylaşımda bulundu.

Yorumlara sınırlandırarak yeni bir kare paylaşan Yılmaz'ın, "Acıbadem'deyim ama iyiyim. Küçük mutluluklar" notlu paylaşımı yine gönderme olarak düşünüldü…


Yorum Yazın