Cansu Tosun fit haliyle dikkat çekti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Cansu Tosun fit haliyle dikkat çekti
Abone ol
Cansu Tosun, sezonu ailesiyle birlikte Antalya'da açtı. Bikinili pozlarını takipçileriyle paylaşan ünlü oyuncunun fit hali dikkat çekti.

2018'de evlenen Cansu Tosun-Erkan Kolçak Köstendil çifti, geçtiğimiz yıl temmuz ayında oğulları Marsel'i kucaklarına alarak ilk kez anne-babalık duygusunu yaşamıştı. Instagram hesabından sık sık günlük hayatından kesitler yayınlayan Tosun, şimdilerde ailesiyle birlikte Antalya'da tatil yapıyor.

Denizin ve güneşin keyfini çıkaran 33 yaşındaki oyuncu, bikinisiyle objektif karşısına geçti. Verdiği pozları hayranlarıyla da paylaşan Cansu Tosun'un doğum kilolarından kurtulduğu görüldü.

"MARSEL'İN ANNESİ SEN MİSİN?" 

Paylaşımlarıyla kısa sürede takipçilerinden yoğun ilgi gören Tosun'un fotoğraflarına, "Marsel'in annesi sen misin?", "Nasıl bu kadar çabuk kilo verdiniz?" şeklinde yorumlar yapıldı.

Gelen yorumlar üzerine Tosun, Instagram hesabının hikayeler bölümünden hamilelik dönemine ait bir fotoğrafını paylaşarak, "Hamileyken lütfen takmayın aldığınız kikoları. Hepsi öyle bir gidiyor ki... Ben 20 kilo almıştım" mesajını yazdı.

SÜRPRİZ ZİYARET 

Öte yandan Cansu Tosun, geçtiğimiz haftalarda oğlu Marsel'le birlikte eşi Erkan Kolçak Köstendil'in rol aldığı 'Çukur' dizisinin setine gitmişti. Köstendil, kendisi gibi oyuncu olan eşini ve çocuğunu rol aldığı dizinin setinde görünce büyük şaşkınlık yaşamıştı.

Cansu Tosun, sahne öncesi oğlu Marsel'i kucağına alan eşinin fotoğraflarını, Instagram hesabından "Burada durmalı... İlk set ziyareti" notuyla paylaşmıştı.

"AİLENİZE SARILIN" 

Geçtiğimiz ay oğlu Marsel ile anne-oğul pozunu yayınlayan Cansu Tosun, gönderisinde, "Ailenize, sevdiklerinize sarılın... En büyük ilaç o olacaktır. Biz; sağlıklı, güzel günlerde parklarda buluşup, sohbetler edeceğimiz günlerin hayalini kurduk bile. Sabır..." ifadelerini kullanmıştı.
 


Yorum Yazın