Canlı yayında gerilim... Masalar yumruklandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Canlı yayında gerilim... Masalar yumruklandı
Abone ol
Canlı yayında, AK Parti MYK üyesi Mücahit Birinci ile Sonar Araştırma Başkanı Hakan Bayrakçı arasında amiral bildirisi sert tartışmaya neden oldu. Birinci'nin tartışma sırasında masaya yumruk atması, Bayrakçı'yı sinirlendirdi. Bayrakçı da masayı yumruklayıp ayağa kalktı. Ancak sunucu Bayrakçı'yı tutarak olayı sakinleştirdi.
Haber Videosu

TV100 ekranlarında canlı yayınlanan Hande Aydemir'in sunduğu 'Şimdi Konuşalım' programında gergin anlar yaşandı.

Programa katılan Sonar Araştırma'nın sahibi Hakan Bayrakçı ve AK Parti'li Mücahit Birinci arasındaki "103 amiral" tartışması, kavgaya dönüştü.

Hakan Bayrakçı'nın Ayasofya imamı ile ilgili söylediği sözleri eleştiren AK Parti'li Abdurrahman Uzun "Siz o imam diyemezsiniz, saygısızca konuşamazsınız" dedi. Uzun'a cevap veren Bayrakçı "Siz de amirallere ahlaksız şerefsiz dediniz" dedi. 

Bunun üzerine söze giren Birinci "Kurnazlık yapma beni kriminalize edemezsin. Kendi beyanlarınızla ilgilenin, beni kriminalize edemezsin" diyerek masaya vurdu.

Bu sözlere sinirlenen Hakan Bayrakçı çok sert bir şekilde masya vurarak ayağa kalktı. Stüdyoda yükselen tansiyon uzun bir süre düşmedi.

Hande Aydemir'in Bayrakçı'yı tutmasıyla tartışma ileri bir seviyeye taşınmadı.

Stüdyoda yükselen tansiyon uzun bir süre düşmedi.


Yorum Yazın