Çağlayan Topaloğlu "Müzik her konuda birleştiren bir güç"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Abone ol
Pop müziğin güçlü sesi Çağlayan Topaloğlu ile özel lezzetleriyle adından söz ettiren mekanı Muhit Burger'de buluştuk, müzik yolculuğunu ve hayatının bilinmeyenlerini konuştuk...

Müziğin içine doğan Çağlayan Topaloğlu ile hayatını ve babası Mustafa Topaloğlu ile olan ilişkisini konuştuk.

Müziğin içine doğmak nasıl bir duygu?

"Müzik her konuda birleştiren bir güç"

"Her insan müziğin bir dalıyla ilgilenmeli, terapilere ve yogaya gidiliyor vs.  müziğin her konuda birleştiren bir güç olduğunu düşünüyorum."

"Küçük yaşlarda müzikle değil futbolla ilgileniyordum"

Çağlayan Topaloğlu: "Müziğe hobi olarak başladım. Küçük yaşlarda müzikle değil futbolla ilgileniyordum. Futbolculuk kariyerim lise yıllarına kadar devam etti. Bu arada hep müziğin içindeydim hobi olarak devam ediyordu. Babam bağlama çalardı bende hiç elime almazdım bir baktım ufak ufak çalıyorum resmen birden o dünyanın içinde buldum kendimi, saatlerce bağlama çaldığım günler oldu. Madem müziği bu kadar seviyorum eğitimini almaya karar verdim. Liseden sonra konservatuarda Batı Müziği eğitimi aldım. Müzik hikayem bu şekilde başlamış oldu."

Müzik tarzınızın oluşmasında babanızın bir etkisi oldu mu?

"İlk başlarda tarz konusunda babamla sıkıntılar yaşadık. Çünkü batı müziği eğitimi aldıktan sonra popüler müziğe yöneldim ve babam halk müziği sanatçısı olduğu için bu yoldan ilerlememi istiyordu. Uzun süre boyunca bu durumu babama anlatamadım. En son bir konserim de "baba dedim bir gün beni dinler misin?" konserime geldi ve 3 saat boyunca beni ayakta dinledi."

Çağlayan Topaloğlu röportajının devamını Muhalif Youtube kanalından izleyebilirsiniz.


Yorum Yazın