Burcu Kıratlı'dan Sinan Akçıl'a: Ayrılığın bir örneği olmaz

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Abone ol
Burcu Kıratlı, katıldığı bir TV programında boşanma aşamasında olduğu eşi Sinan Akçıl ile ayrılık süreci hakkında konuştu.

Ünlü oyuncu Burcu Kıratlı, A Para'da yayımlanan Biz Bize isimli programda Sinan Özendincik ve Sonat Bahar'ın konuğu oldu.

Burcu Kıratlı, eşi Sinan Akçıl ile ayrılığı üzerine konuştu. Geçtiğimiz günlerde Sinan Akçıl ayrılıkları için, "Denedik ama düzlüğe çıkamadık maalesef. Türkiye’ye örnek olacak bir ayrılık göreceksiniz çünkü sonuçta biz birbirimizi çok sevdik ve bitişi de öyle olmalı diye düşünüyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Burcu Kıratlı ise katıldığı programda, "Ayrılığın bir örneği olmaz. Bir gün ayrılıyorsanız böyle ayrılın diye bir şey yok" dedi.

Çözülemeyecek bir şey yok; Hevesim kalmadı

Burcu Kıratlı, Sinan Akçıl ile birbirlerine karşı hırslarının olmadığını belirterek, "Tabi ki öfkelerimiz var. Çünkü bir hayal kuruyorsun ve ikinci defa kuruyorsun hayali ve bir noktada götüremiyorsun. Dönüp baktığında çözülemeyecek bir şey yok ama hevesin kalmıyor. Birbirimizin canını acıtacak bir şey yapmadığımız için daha sakin bir ayrılık dönemi geçiyoruz" dedi.

 


Yorum Yazın