Burcu Esmersoy x Hermossa gözlük koleksiyonu, Olea & The Bar'da tanıtıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Burcu Esmersoy x Hermossa gözlük koleksiyonu, Olea & The Bar'da tanıtıldı
Abone ol
Geçtiğimiz sezon moda dünyasında büyük yankı uyandıran Burcu Esmersoy x Hermossa koleksiyonunun 2023 - 2024 koleksiyonu Olea & The Bar'da düzenlenen özel bir davetle tanıtıldı. Brandeyes CEO'su Hande Doğantekin Kın, Burcu Esmersoy ve Pelin Kaya'nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen davette, Burcu Esmersoy x Hermossa 2023 - 2024 koleksiyonuna ait tüm tasarımlar çarpıcı bir şekilde sergilendi. Bu koleksiyonda optik çerçevelerin de yer alması, önceki koleksiyondan farklılık yarattı.

Davetin açılış konuşmasını yapan Brandeyes CEO’su Hande Doğantekin Kın, "Hermossa’nın yaratıcı ve dinamik ekibi ile birlikte Burcu Esmersoy’un benzersiz tarzını bir araya getirdiğimiz Burcu Esmersoy x Hermossa koleksiyonunun 2023 – 2024 sezonunda birçok stil ikonuna eşlik etmesini diliyoruz" dedi.

Davetin konsept alanları da özenle hazırlandı ve Burcu Esmersoy x Hermossa 2023 - 2024 gözlük modelleriyle poz veren davetliler, eğlenceli ve stil sahibi anlar yaşadı. Davetin sonunda Burcu Esmersoy, tüm katılımcılarla birebir ilgilenerek koleksiyon hakkında detaylı bilgiler verdi.

Burcu Esmersoy x Hermossa 2023 - 2024 için Dubai'de gerçekleştirilen çekimde, koleksiyonun modern ve şık tasarımları, şehrin gökdelenleri ve çöl manzarası ile birleştirilerek etkileyici bir görsel şölen oluşturuyor. Reklam filmi ve fotoğraf serisi de aynı estetik anlayışını yansıtarak, koleksiyonun başarısını daha da arttırıyor. 

Gözlük modasına damgasını vuran koleksiyonun tüm detaylarını yakından gösteren ve Burcu Esmersoy'un stil sahibi duruşunu yansıtan bu görüntüler, moda tutkunlarını heyecanlandırmaya devam ediyor. Koray Tekmen liderliğinde tasarlanan Burcu Esmersoy x Hermossa 2023 - 2024 koleksiyonu, Burcu Esmersoy'un yaşam tarzından ilham alınarak hayata geçirilen modelleri sergiliyor. Bu koleksiyon, spor antrenmanlarından, seyahatlerinden ve yoğun iş temposundan ilham alarak yaşamın her anına uyum sağlayacak şekilde tasarlandı.

Burcu Esmersoy x Hermossa 2023 - 2024 koleksiyonu, 70'li ve 80'li yılların stillerine gönderme yapan çizgilere sahip. Koleksiyonda, 70'lerin büyük çerçeveli kemik gözlüklerinden ilham alınan parçalar kadar 80'lerin daha minimal ve geometrik formları da bulunuyor. 

Koleksiyonun en iddialı parçaları arasında, fütüristik ve modern bir tarza sahip olan maske görünümlü çerçevesiz spor gözlükler bulunuyor. Koleksiyon ayrıca büyük gövdeli, siyah-beyaz kontrastlı gözlükler ile sade ve minimal tasarımlı beyaz, nude ve pembe renkli gözlükler de içeriyor.

 


Yorum Yazın