Bülent Ersoy'dan, Barbie akımı: Her zamanki gibi modanın öncüsüyüm

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bülent Ersoy'dan, Barbie akımı: Her zamanki gibi modanın öncüsüyüm
Abone ol
Geçtiğimiz günlerde yaptığı paylaşımda 2021 yılında Barbie akımını kendisinin başlattığını söyleyen Diva lakaplı Bülent Ersoy, son konserinde tepeden tırnağa kadar pembeye büründü

Barbie filmi yayınlandığı günden itibaren sosyal medyada Barbie akımı çığ gibi büyüdü. Pembe renkli kıyafetler, eşyalar ve makyajla kısa sürede akım haline gelirken Bülent Ersoy da dahil oldu. Diva lakabıyla bilinen Bülent Ersoy, son konserine tepeden tırnağa kadar pembeler içinde çıktı.

Akıma uydu

Sahne kıyafetleri ve makyajlarıyla adından söz ettiren Ersoy, dün akşamki konserine de peruğundan tırnaklarına kadar pembeye bürünerek çıktı. Barbie kolyesi de takan Diva, sahnede peş peşe sevilen şarkılarını söyledi. Ersoy’un pembeler içindeki hali kısa sürede sosyal medyada gündem olunca ”Akıma son noktayı koydu” yorumu yapıldı.

”Barbie akımını ilk uygulayan benim”

Geçtiğimiz günlerde 2021 yılında giydiği pembe kıyafetli bir fotoğrafı paylaşan Bülent Ersoy, Barbie akımını kendisinin başlattığını söyleyerek ”Her zamanki gibi modanın önünde ve modanın öncüsüyüm. 2021 ve Barbie akımını ilk uygulayan bendenizim” demişti.


Yorum Yazın