Bir tekneden, bir tekneye...

Buket Aydın ile Emir Sarıgül evleniyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Buket Aydın ile Emir Sarıgül evleniyor
Abone ol
Muhalif.com.tr, Kanal D eski Haber Daire Başkanı Buket Aydın ile Şişli eski Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ün oğlu Emir Sarıgül'ün nikah masasına oturuyor bilgisini paylaşmış, çiftten yalanlama gelmişti. Muhalif, çiftin perşembe günü nikah masasına oturacağı bilgisine ulaştı. 

Buket Aydın ile Emir Sarıgül'ün bir yıllık ilişkisi Mart ayından sona ermişti. Sarıgül'ün "Çalışma, gel hemen evlenelim" baskılarına dayanamayan Aydın, ilişkiye son noktayı koymuştu. Aydın'ın yakın çevresine "Kariyerim olumsuz etkileniyor" dediği öğrenilmişti.

SİBEL CAN'LA BİRLİKTE GÖRÜNTÜLENDİ

Mart ayındaki ayrılığın ardından Emir Sarıgül, Sibel Can'la birlikte görüntülenmiş, bu olay 'Magazinde yılın olayı' olarak tanımlanmıştı. 

"EVLENİYORLAR" HABERİNE YALANLAMA GELMİŞTİ

Buket Aydın ile Emir Sarıgül'ün yeniden barıştığı ve nikah masasına oturacağı bilgisine ulaşılmış, ancak çok kısa bir süre sonra Emir Sarıgül'den açıklama gelmiş ve evlilik iddiası yalanlanmıştı.

PERŞEMBE GÜNÜ NİKAH MASASINA OTURUYORLAR

Muhalif.com.tr olarak daha önce duyurduğumuz, "Buket Aydın ile Emir Sarıgül evleniyor iddiası" haberine "Asla olmaz" açıklamaları yapılsa da, çiftin barıştığı ve perşembe günü nikah masasına oturacakları öğrenildi.

Çift, daha önce duyurduğumuz üzere 7 Haziran'da evleneceklerdi ancak Sarıgül ailesinin "Evlilik sözleşmesi" diretmesi sebebiyle bu tarihe ertelendi.


Yorum Yazın