Britney Spears domuz sahiplendi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Britney Spears domuz sahiplendi
Abone ol
Babası Jamie Spears'a karşı verdiği vasilik mücadelesini kaybeden şarkıcı Britney Spears, domuz sahiplendi. Anksiyete (kaygı) sorununun üstesinden geldiği için terapi yaptığını söyleyen Spears, Geeze adını verdiği domuzu ile objektif karşısında poz verdi



Dünyaca ünlü yıldız Britney Spears, anksiyete (kaygı) sorununun üstesinden gelmek için ilginç bir yol seçti. 39 yaşındaki şarkıcı, zihinsel rahatlama yolu olarak domuzları sevmeyi tercih etti.



 

"DAHA ÖNCE BUNUN GİBİ BİR DOMUZ GÖRMEMİŞTİM"

Geçtiğimiz gün sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Britney Spears, hayatıyla ilgili detayları ve sağlık durumunu aktarırken yeni gevşeme yöntemini açıkladı.

Geeze adını verdiği domuzu ile çekilen fotoğraflarını yayınlayan Spears, "Daha önce onun gibi bir domuz görmemiştim." dedi.



"UTANÇ VERİCİYDİ"

Ünlü yıldız, domuzu biraz korkarak sevdiği görülen bu karede, "Bunu hiç paylaşmamıştım. Çünkü korkusuz bir şarkıcı olmam gerektiği için bu görüntü utanç vericiydi... Aynı zamanda atlarla da zaman geçiriyorum. Sosyal anksiyetemi (kaygı) hafifletmek için haftada birkaç gün at terapisi yapıyorum." ifadelerini kullandı.



"YALNIZ OLMADIĞIMI HİSSETTİRİYOR"

"Böyle huzur dolu bir domuz gibi hayvanlarla zaman geçirmeyi çok iyileştirici buluyorum." diyen Britney Spears, "Aynı şeyi yaşayan diğer insanlara da yardımcı olduğunu duyuyorum. Yalnız olmadığımı hissettiriyor." ifadelerini kullandı.



"HAVALI GÖRÜNEBİLİR AMA..."

"Evcil bir domuz aldığımdan eminim." diyen Spears, daha sonra esprili bir şekilde sözlerini şöyle sürdürdü:

Havalı görünebilir ve ben de arabadan ilk indiğimde öyle düşündüm ama bu küçük adamla tanıştıktan beş dakika sonra beş kez kaka yaptı.



BABASININ KORUMASINDA KALMAYA DEVAM EDECEK

Öte yandan Britney Spears, geçtiğimiz aylarda 13 yıllık vasiliğin sona ermesi amacıyla babası Jamie Spears’a dava açmış ancak hüsrana uğramıştı.

Amerikan basınının elde ettiği belgeler, Los Angeles Yüksek Mahkemesi yargıcının, Britney Spears’ın avukatı Samuel Ingham III tarafından sunulan talebi reddettiğini ortaya koymuştu. Karara göre Spears, babasının korumasında kalmaya devam edecek.

Mahkeme belgelerinde Bessemer Trust'ın ortak koruyucu olarak kalması onaylanırken, baba Spears'ı pop yıldızının vasiliğinden çıkarmama kararı da yinelenmişti.


 

HAYATININ KONTROLÜ BABASINDA

Ünlü şarkıcının finansal ve kişisel hayatının kontrolü, 2007 yılında geçirdiği psikolojik rahatsızlığın ardından tamamen babası Jamie Spears'ın kontrolüne geçmişti.

Bu kapsamda babası Jamie Spears'ın tüm turneleri, buradan elde ettiği kazançları, evlenip evlenmemesi ve hatta sosyal medyadaki paylaşımlarını bile babasının kontrol ettiği belirtiliyordu.



 

"İSTİSMARA DÖNÜŞTÜ"

Sanatçı, babasının 13 yıldır süren vasiliğine ilişkin davada ifade vermişti. Britney Spears, babasının kontrolünün istismara döndüğünü ve sadece normal bir hayat istediğini ifade etmişti.

Spears, davada babasının kendisine rahim ağzı araç takmasını isteyerek, erkek arkadaşıyla evlenmesini veya bebek sahibi olmasını engellemek istediğini ifade etmişti. Ünlü isim, ayrıca babasını, onu psikiyatrik ilaçlara zorlamak ve sürekli olarak "sarhoş" hissetmesine neden olmakla suçlamıştı.


Yorum Yazın