Boyner Grup CEO’su Cem Boyner'den ekonomi tespiti: Türkiye’de orta vadede plan yapma dönemi bitti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Boyner Grup CEO’su Cem Boyner'den ekonomi tespiti: Türkiye’de orta vadede plan yapma dönemi bitti
Abone ol
Boyner Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve Boyner Grup CEO’su Cem Boyner, ”Türkiye’de artık kısa vade ve uzun vade plan yapılabiliyor. Orta vadede plan yapma dönemi bitti” dedi.

Dünya Gazetesi’nden Jülide Yiğittürk Gürdamar’a konuşan Boyner, kendisine gelecekle ilişkin planlar sorulduğunda ”bilmiyorum” cevabını verdiğini söyleyerek, kısa ve uzun vadeye dikkat ettiğini belirtti.

Boyner, şunları söyledi: “Kaptan teknesinin önündeki dalgaya bakmak zorunda. Biz de kısa vadeye çok ciddi odaklanıyoruz. Paydaşlar, bankalar, çalışanlar, herkes için gemimizi çok sağlam tutmamız lazım. Uzun vadeye de bakıyoruz, bir gözümüzle rotayı kaybetmeyelim nereye gittiğimizi bilelim. Türkiye’de orta vadeye bakılmaz. Sene sonunda kur ne olur? Ne olursa olsun. 6 ayla ilişkin her şeyi sorabilirsiniz, cevabım var.

Türkiye’de artık kısa vade ve uzun vade plan yapılabiliyor. Orta vadede plan yapma dönemi bitti. Bir kaptan gibi teknenin bir metre önüne bakıp yol alıyoruz. Burası Türkiye, Türkiye’de orta vadede çok çevik ve esnek, uzun vade içinse kararlı olmak zorundayız.” 


Yorum Yazın