Bira tankına idrarını yaptı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bira tankına idrarını yaptı
Abone ol
Merkezi Hong Kong’da bulunan Çin’in ikinci büyük bira üreticisi Tsingtao , ürünlerini önemli bir kısmını Asya’nın doğusundaki ülkelere de satıyor.

Çin'in ikinci büyük bira üreticisi Tsingtao şokta. Bir işçinin bira üretim tankına idrarını yaptığı görüntüler sosyal medyada yayınlanınca ülke ayağa kalktı. Şirket polisle temasa geçtiğini ve soruşturmanın devam ettiğini açıkladı.

Çin'in en büyük ikinci bira üreticisi Tsingtao bir skandalla çalkalanıyor. Sosyal medyaya düşen görüntülere göre Tsingtao Brewery şirketine ait bir bira fabrikasının deposunda çalışan işçi, bir tanka tırmanıp idrarını yaptığı video sosyal medyada yayıldı.

Videonun bu hafta sosyal medyada viral hale gelmesinin ardından soruşturma başlattı. Sosyal medyada kısa sürede paylaşma rekoru kırılan görüntü, Tsingtao Brewery şirketinin sahip olduğu bira fabrikasının deposunda çalışan bir erkek işçinin, yüksek duvarlı bir tanka tırmanıp idrarını buraya yaparken görülüyor.

Görüntüler Çin sosyal medyasında kısa sürede geniş çapta yayılırken, ülkenin en popüler platformu Weibo'da milyonlarca kez izlendi.

BİRA TANKI MÜHÜRLENDİ

Euronews'te yer alan habere göre Bira üreticisi yaptığı açıklamada, "Şirketimiz, 19 Ekim'de Tsingtao Bira Fabrikası’nda çekildiği anlaşılan görüntülere büyük önem vermekte. Olayı en kısa sürede polise bildirdik ve soruşturmaya artık kamu güvenliği kurumları da dahil oldu” denildi.

Olayın geçtiği bira tankının derhal mühürlendiği kaydedilen açıklamada, şirket, yönetim prosedürlerini güçlendirmeye ve ürün kalitesini güvence altına almaya devam edeceği güvenci verildi. Birçok sosyal medya kullanıcısı, yayılan videoya tepki gösterirken, Çin'in en tanınmış bira üreticisine destek verdi.


Yorum Yazın