Bir Peri Masalı 3. bölüm izle - Bir Peri Masalı yeni bölüm yayınlandı!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bir Peri Masalı 3. bölüm izle - Bir Peri Masalı yeni bölüm yayınlandı!
Abone ol
Bir Peri Masalı son bölüm izleme ekranı dizi takipçileri tarafından araştırılıyor. Bir Peri Masalı yeni bölümü ile 12 Ekim Çarşamba akşamı seyircilerle buluştu. İşte Bir Peri Masalı 3. bölüm özeti...

 

Başrollerinde Alina Boz, Taro Emir Tekin, Nazan Kesal gibi ünlü oyuncuların yer aldığı Bir Peri Masalı yeni bölümü ile ekranlara geldi. İzleyiciye heyecanlı anlar yaşatan dizinin son bölümünde yaşanan gelişmeler merak ediliyor. İşte Bir Peri Masalı 3. bölüm izleme ekranı...

BİR PERİ MASALI 3. BÖLÜM İZLE

Bir Peri Masalı 3. bölüm tek parça izleme ekranı, diziyi kaçıranlar ve tekrar izlemek isteyenler için erişime açıldı. Bir Peri Masalı 3. bölüm izlemek için FOX TV'nin resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

BİR PERİ MASALI 3. BÖLÜM ÖZETİ

Alp, Zeynep’i yeni hayatında bulmuş ve köşeye sıkıştırmıştır. Zeynep, onu ele vermemesi için Alp’i ikna edebilecek midir? Onu ikna etse bile Zeynep’i en çok korkutan kişi onun izini bulmuştur: Babası.

Onur ise kendi babasıyla ilk kez Zeynep sayesinde yüzleşmeye karar vermiştir. Fakat bu yüzleşmenin sonucu çok ağır olur. Hamit’in yokluğunda varis savaşı için Harika, Onur’a karşı iyice cephe alır. Ama bu savaşın ilk galibi herkes için büyük bir sürpriz olacaktır.


Yorum Yazın