Binance Bu Altcoin’i Listeledi! Ticaret Patladı ve İşlemler Durdu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Binance Bu Altcoin’i Listeledi! Ticaret Patladı ve İşlemler Durdu
Abone ol
Dev Bitcoin ve kripto para borsası Binance, yeni bir altcoin listeliyor. Borsa, JPY tabanlı stablecoin GYEN’i listeleyeceğini duyurdu. Borsa, stablecoin için BTC/GYEN ve USDT/GYEN işlem çiftlerini aktifleştirdi, ancak ticarette patlama yaşandı. Bu nedenle borsa, işlemleri askıya almak zorunda kaldı.

Binance, yeni bir altcoin listeliyor: GYEN!
Öncü Bitcoin ve kripto para borsası Binance, yeni bir altcoin projesini listeliyor. Borsa, JPY tabanlı stablecoin GYEN’i listeleyeceğini şu açıklama ile duyurdu:

Binance, GYEN’i listeleyecek ve BTC/GYEN ve USDT/GYEN ticaret çiftleri için açık ticareti 12.05.2021 TSİ 10’da başlatacak. Kullanıcılar artık ticarete hazırlık olarak GYEN’i borsaya yatırmaya başlayabilirler. GYEN Listeleme Ücreti: 0 BNB. Risk uyarısı: Kripto para birimi ticareti yüksek piyasa riskine tabidir. Lütfen işlemlerinizi dikkatli yapın. Binance, yüksek kaliteli kripto paraları seçmek için elinden gelenin en iyisini yapacak, ancak ticaret kayıplarınızdan sorumlu olmayacaktır. Desteğiniz için teşekkürler!

Binance, Gyen’de işlemleri geçici olarak durdurduğunu açıkladı

Ancak Binance, bugün erken saatlerde listelediği Gyen isimli altcoin projesinde işlemleri geçici olarak durdurduğunu açıkladı. Borsanın işlemleri durdurma kararı ise “volatilite” kaynaklı. Bunu ilginç kılan ise istikrarlı ve sabit bir kripto para olan Gyen’in Japon yenine sabitlenmiş olmasıdır.

Ayrıca stablecoin’ler yatırımcıların piyasa dalgalanmalarından korunmak için kullandıkları bir kripto para çeşididir.  Binance’deki altcoin’e yönelik alım-satım işlemleri durdu. Binance’deki USDT/GYEN paritesi, kısa süre içerisinde 5 milyon doların üzerinde hacim üretti.

Stablecoin projesi GYEN nedir?

GMO-Z.com Trust Company, Inc. (“GMO Trust”) tarafından yayınlanan GYEN, dünyanın ilk düzenlenmiş JPY stablecoin’idir. PAX veya USDC’ye benzer şekilde, GYEN, FDIC sigortalı bankalarda tutulan fiat ile 1:1 desteklenen bir kripto paradır.  Fiat rezervleri, bir üçüncü şahıs muhasebe firması tarafından aylık olarak denetlenir ve yayınlanır.


Yorum Yazın