Bihter filminden yeni bir görsel yayımlandı! Farah Zeynep Abdullah, Beren Saat’i unutturur mu?”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bihter filminden yeni bir görsel yayımlandı! Farah Zeynep Abdullah, Beren Saat’i unutturur mu?”
Abone ol
Aşk-ı Memnu dizisinde Beren Saat'in hayat verdiği Bihter karakterini film için Farah Zeynep Abdullah canlandıracak. Merakla beklenen filmden yeni kareler sosyal medyada paylaşıldı.

Farah Zeynep Abdullah’ın başrolde yer aldığı Bihter filminden yeni kareler yayınlandı. Sosyal medyada “Farah, Beren Saat’i unutturur mu?” tartışmaları yeniden başladı.

Filmden yeni kareler sosyal medyaya damga vurdu. Daha önce Beren Saat'in canlandırdığı Bihter karakterinin pozlarına beğeni yağdı.

Farah Zeynep Abdullah’ın filme adını veren Bihter rolünü üstlendiği projenin oyuncu kadrosunda ayrıca Boran Kuzum, Osman Sonant, Hande Ataizi, Helin Kandemir, Nezaket Erden, Lorin Merhart, Mert Can Tekin, Mert İnce, konuk oyuncu olarak ise Ebru Özkan ve Tilbe Saran yer alıyor.

Yönetmenliğini Mehmet Binay ve Caner Alper’in yaptığı, senaryosunu Merve Göntem’in kaleme aldığı, Timur Savcı ve Cemal Okan’ın yapımcılığını üstlendiği TAFF Pictures yapımı Bihter; izleyicileri dönemin büyülü atmosferinde tutku dolu bir aşka ve bir kadının zihninin derinliklerine davet ediyor.


Yorum Yazın