Beşiktaş Başkanı Arat’ın sözleri spor yorumcusu Gökhan Dinç’e imza törenini terk ettirdi!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Beşiktaş Başkanı Arat’ın sözleri spor yorumcusu Gökhan Dinç’e imza törenini terk ettirdi!
Abone ol
Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, yeni teknik direktörleri Fernando Santos’un imza töreninde spor yorumcusu Gökhan Dinç tarafından yöneltilen soruya cevap vermeyeceğini bildirdi. “Cevabı ben vereceğim burada. Siz sadece soru soracaksınız” diyen Arat’ın sözlerinin ardından Gökhan Dinç salonu terk etti.
Haber Videosu

Beşiktaş’ta Teknik Direktör Fernando Santos dönemi bugün atılan imza ile resmen başlıyor.

Portekizli yeni teknik direktör için Tüpraş Stadı’nda düzenlenen imza törenine Beşiktaş Başkanı Hasan Arat da katılım sağladı.

İmza töreni sonrasında spor yorumcusu Gökhan Dinç’in sözleşme maliyetiyle ilgili sorusu üzerine Başkan Hasan Arat şu açıklamalarda bulundu:

“Sordunuz bir açıklama yapmadık bundan sonra da bu tip açıklamalar yapmayacağız. Bu anlaşma hocamızla bizim aramızda bir anlaşmadır. SPK kuralları neyi gerektiriyorsa onu yapacağız. Bundan sonra da basın mensupları olmayan anlaşmaları, olmayan rakamları sağda solda yazmaktan vazgeçsin. O yüzden son derece dikkatli olun. Çünkü bunlar yanlış anlaşılmalara, spekülasyonlara neden olabilir. Dikkatli olmanızı tavsiye ediyorum.”

Konuşmayı devam ettiren Dinç, “Taraftar merak etmiyor mu sayın başkanım?” sorusunu yöneltti.

Bunun üzerine Arat, “Siz sadece soru soruyorsunuz. Cevap vermek durumunda değilsiniz. Cevabı ben vereceğim burada. Siz sadece soru soracaksınız.” dedi.

Salonun tamamından alkış sesleri gelmesi üzerine Dinç, “Basın toplantısında alkış yapıldığını da ilk kez görüyorum bu arada.” ifadesini kullandı.

Arat son olarak, “Bundan sonra çok şey göreceksiniz.” derken Dinç’in sinirlenerek töreni terk ettiği görüldü.

 


Yorum Yazın