Bergüzar Korel ve Halit Ergenç'in 'taharet musluğu' krizi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bergüzar Korel ve Halit Ergenç'in 'taharet musluğu' krizi
Abone ol
Bergüzar Korel ile Halit Ergenç çifti son olarak Londra'da çocuklarıyla yaşadıkları evlerini değiştirmişti. Londra’dan yeni aldıkları dubleks evlerine yerleşen çift, tuvalet konusunda problem yaşamalarıyla da gündem olmaktan kurtulamadılar.

Ünlü oyuncu Bergüzar Korel son dönemlerde sosyal medya paylaşımlarıyla ve tepkileriyle dikkat çekiyor.

Instagram'da 2,2 milyon takipçisi olan ünlü oyuncu oldukça aktif bir sosyal medya kullanıcısı bildiğiniz gibi. Gündemi yakından takip eden Korel, düşüncelerini ve fikirlerini de hesabı üzerinden dile getiriyor.

Korel'in Caner Cindoruk ve Serkan Altunorak'la başrollerini paylaştığı Düğüm dizisine ilişkin detaylar geçtiğimiz gün netleşmişti.

Prime Video üzerinden yayınlanacak olan dizinin başrol karekterlerinden Neslihan Turhan'ı canlandıracak olan Korel oldukça heyecanlı olduğunu dile getirmişti. Dizinin 23 Şubat'ta yayına gireceği paylaşılmıştı.

İşleri için Türkiye'ye gidip gelen Bergüzar Korel aslında eşi Halit Ergenç ile birlikte Londra'da yaşıyor.

2009 yılında evlenen çift üç çocukları ile birlikte Londra'ya taşınmıştı. Uzun süredir de hayatlarını yurt dışında devam ettiriyorlar. Fakat işleri dolayısıyla İstanbul-Londra arası mekik dokuyorlar desek yeridir.

Müge Dağıstanlı'nın 10Haber'de yazdığı bir yazıya göre Halit Ergenç ve Bergüzar Korel çifti Londra'daki lüks evlerinde taharet musluğu krizi yaşamış.

Türk tipi klozet yaptırmalarına müsaade edilmemiş. Kentte musluk suyu kullanılması dolayısıyla şebekeye karışma riski göz önünde bulundurularak taharet musluğu yasaklanmış.

İşte Bergüzar Korel ve Halit Ergenç çiftinin taharet krizi yaşadığına değinen o yazı:

'Bergüzar Korel-Halit Ergenç çifti Londra’dan yeni aldıkları dubleks evlerine yerleşti. Daha önce kirada oturuyorlardı. Korel evden yaptığı paylaşımlarda eşyaları, malzemeleri Türkiye’den seçtiklerini özellikle belirtiyor. Ancak hela mevzusunda sorun yaşamışlar. Türk tipi klozet yaptırmalarına izin verilmemiş. Kentte, musluk suyu kullanıldığı için bunun şebekeye karışma riski sebebiyle taharet musluğu yasakmış. Ama Korel, bir Türk markası yardımıyla bu sorundan kurtulmuş. Bu arada Londra’daki Türkler’in, WhatsApp gruplarındaki konulardan biri de Bergüzar Korel’in evine ne yaptırdığı, nereden neler satın aldığı.'

 


Yorum Yazın