Beren Saat ve Farah Zeynep Abdullah kıyaslaması: İstediği kadar çırpınsın Bihter tektir

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Beren Saat ve Farah Zeynep Abdullah kıyaslaması: İstediği kadar çırpınsın Bihter tektir
Abone ol
Bihter karakterine hayat veren iki başarılı oyuncu Beren Saat ve Farah Zeynep Abdullah kıyaslamasına gelen yorum dikkat çekti.

 Aşk-ı Memnu dikkat çeken hikayesiyle bu kez sinema perdesine taşınıyor. Bu kez başrollerde, usta oyuncular Farah Zeynep Abdullah ve Boran Kuzum yer alıyor. Bihter karakterine hayat veren Farah Zeynep Abdullah, Behlül karakterini ise Boran Kuzum canlandırıyor. Ayrıca Osman Sonant Adnan Bey'i, Hande Ataizi Firdevs Hanım'ı, Helin Kandemir Nihal'i, Nezaket Erden Peyker'i ve Ebru Özkan da Matmazel'i canlandırıyor.

Uzun süredir merakla beklenen "Aşk-ı Memnu" filminin yayın tarihi de nihayet belli oldu. 16 Kasım 2023 tarihinde Amazon Prime Video'da izleyiciyle buluşacak olan bu film 1920'li yıllarda geçen unutulmaz bir aşk hikayesini anlatacak.

Beren Saat ve Farah Zeynep Abdullah kıyaslaması yapan Cumhuriyet yazarı Orkun Ün, “Bu Bihter, yani “Aşk-ı Memnu” olayı büyük tartışmalar çıkarır, söyleyeyim. Resmen Türk dizi tarihinin bir mihenk taşı çünkü “Aşk-ı Memnu”. Farah istediği kadar çırpınsın, kıyaslamaya bile gerek yok. Bihter tektir Türk halkı için.” ifadelerini kullandı.

 


Yorum Yazın