BeinSports, Fenerbahçe’nin tescilli 5 yıldızlı logosunu kullanmadı: Taraftarlar protesto başlattı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
BeinSports, Fenerbahçe’nin tescilli 5 yıldızlı logosunu kullanmadı: Taraftarlar protesto başlattı
Abone ol
Süper Lig’in resmi yayıncısı BeinSports, Fenerbahçe ile ilgili yaptığı transfer paylaşımında Fenerbahçe’nin tescil ettirdiği 5 yıldızlı logosunu kullanmadı. Bununla da kalmayıp görseldeki formada yer alan logodaki yıldızları da sildi. Sarı lacivertli taraftarın bu duruma tepkisi oldukça sert oldu.

Süper Lig’in resmi yayın kuruluşu BeinSports dün Fenerbahçe’nin yeni transferi Alexander Djiku'yu duyuran bir paylaşımda bulundu.  

Paylaşım şöyleydi:

"🟡🔵 Fenerbahçe, Alexander Djiku'yu 3+1 yıllığına kadrosuna kattığını açıkladı!"

Paylaşımdaki logoda Fenerbahçe’nin tescil ettirdiği ve bundan sonra kullanacağı 5 yıldızlı armaya yer verilmemişti. Bu logo tercihi sarı lacivertli taraftarların büyük tepkisine neden oldu.  

Paylaşımdaki diğer dikkat çeken detay ise kullanılan yeni sezon formasındaki logodaki yıldızların da silinmesiydi. BeinSports formayı olduğu gibi paylaşmak yerine logo üzerindeki yıldızları silmeyi tercih etmişti. Bu hamle de taraftarları oldukça sinirlendirdi.

Sarı lacivertli taraftarlar ve taraftar sayfaları yayıncı kuruluşa, “Tescilli logoyu kullanmak zorundasın”, “logomuzu düzgün kullanın” şeklinde uyarılarda bulundular.

Birçok taraftar ise bu tutum değişmezse BeinSport aboneliklerin sonlandıracaklarını belirttiler.

Duruma ilişkin hiçbir açıklamada bulunmayan yayıncı kuruluş Fenerbahçeli taraftarları görmezden gelmeyi sürdürüyor.

Gelen tepkilerden bazıları işe şu şekildeydi:

 

 

 

Fenerbahçe’nin 5 yıldızlı armayı tescillemesi

Fenerbahçe Genel Sekreteri Burak Kızılhan, sarı-lacivertli kulübün 2022 yılı olağan mali genel kurulunda bir konuşma yapmıştı.

Fenerbahçe'nin 5 yıldız arma kullanımını tescillediklerini belirten Kızılhan "Kulübümüz 5 yıldızlı arma kullanımını hayata geçirdi ve armamız resmen tescillendi. 2020-2021 sezonunda TFF'ye yaptığımız başvuru hala cevaplanmadı. Biz artık beklemeyeceğiz ve her alanda 5 yıldızlı armayı kullanacağız." ifadelerini kullanmıştı. 


Yorum Yazın