Begüm Yücel kimdir?

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Begüm Yücel kimdir?
Abone ol
Enver Yücel ve Kaan Sekban'ın twitter da yaşadığı polemik sonrasında kızı Begüm Yücel'de merak ediliyor. Genellikle internet ile tanınan bir isim olsa da Begüm Yücel, girişimci ve eğitimcidir. Ancak daha çok influencerlığı ile ön plana çıkıyor. Sosyal medya platformlarında takipçisi günden güne artıyor. Begüm Yücel geniş bir hayran kitlesine sahip. Peki Begüm Yücel kimdir, kaç yaşında, nereli? Begüm Yücel evli mi, kaç çocuğu var?

Begüm Yücel kimdir?

Begüm Yücel, İstanbul'da doğdu. Babası ünlü iş adamı Enver Yücel, annesi ise Semra Yücel'dir. Hüseyin adında bir abisi bulunur. Aslen Giresunlu olan Begüm Yücel, Bahçeşehir Üniversitesi reklamcılık bölümünü bitirdi. Begüm Yücel 36 yaşındadır.

Begüm Yücel evli mi? Kaç çocuğu var?

Begüm Yücel, 2012 yılında Doguş Çabakcor ile evlendi. Ancak çift 2020 yılında boşandı. Begüm Yücel'in Aslan ve Kaplan adında iki oğlu vardır.

Begüm Yücel'in mesleği nedir?

Begüm Yücel, sosyal medya fenomeni ve iş kadınıdır. Aynı zamanda SEY Vakfı'nın kurucuları arasında yer alır. Bahçeşehir Koleji ve Bahçeşehir Üniversitesi Kıbrıs, Uğur Okulları İcra Kurulu'nun heyet üyeliğini yapıyor.


 


Yorum Yazın