Başkent Paris’teki patlamanın etkileri devam ediyor: Yaralı sayısı 37’ye yükseldi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkent Paris’teki patlamanın etkileri devam ediyor: Yaralı sayısı 37’ye yükseldi
Abone ol
Paris’teki 5.bölge sınırları içerisinde bir binada meydana gelen patlamada yaralı sayısı 37’ye yükselirken, Fransız İçişleri Bakanı Gerald Darmanin 2 kişinin de kayıp olarak bildirdiğini söyledi.

Fransa’nın başkenti Paris’in 5. Bölgesinde yaşanan patlamada yaralı sayısı 37’ye çıktı. Fransa İçişleri Bakanı Gerald Darmanin patlamanın gerçekleştiği bölge basınına yaptığı açıklamada yaralanan 37 kişiden dördünün durumunun ağır olduğun ve hayati tehlike içerisinde olduklarını belirtti. 2 kişinin kayıp olduğunu ekleyerek “Bu gece naaş ve hayatta olan kişiler bulmamız mümkün” sözleriyle açıklamasını tamamladı. 

Darmanin patlamanın kaynağını bilmemekle beraber, patlamadan önce hiçbir türde uyarı yapılmadığını ifade etti. Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Twitter doğrultusunda yaptığı açıklamada yaralılar ve kayıpların düşüncelerinde olduğunu belirtti.

Paris’in patlamadan etkilenen bölgesinin başkanı Florence Berthout ise Fransız bir kanala yaptığı açıklamada patlama mahallesinde gazın tamamen kesildiğini dile getirdi. 

 

 


Yorum Yazın