Onu hiç bu kadar yakından tanımadınız

Başarılı ve pozitif iş insanı Erdinç Acar hakkında her şey

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başarılı ve pozitif iş insanı Erdinç Acar hakkında her şey
Abone ol
Başarılı iş insanı İsmet Acar'ın oğlu Acarlar Yönetim Kurulu Başkan Vekili Erdinç Acar iş dünyasını ve özel hayatına dair bilinmeyenleri Muhalif’e anlattı.

İstanbul’un en gözde inşaat projelerinde imzalarını görüyoruz ama aslında çok geniş yelpazede faaliyet gösteriyorlar. 1983 tarihinde İsmet ACAR tarafından kurulan Acarlar Şirketler Topluluğu, yönetimde yer alan 2. nesil Acarlar ile faaliyet gösterdiği her alanda büyümeye devam ediyor. 

Acarlar Yönetim Kurulu Başkan Vekili Erdinç Acar, Muhalif.com.tr Genel Yayın Yönetmeni Gülru Çongar Gezen’in sorularını yanıtladı.

İki bölümde sizlere ulaştıracağımız röportajda neler mi var? Acarkent'ten Ayvalık'ta yapacakları yeni projelere, otomobil tutkusundan, bir daireden çıkan 12 vatandaşlık öyküsüne itirazına, teknoloji merakından kurtulduğu fazla kilolarına  dair Türkiye'nin güçlü Şirketi Acarlar'ın 2. Kuşak yöneticisi Erdinç Acar'a dair her şey var. 

İş ve özel hayatına dair samimi açıklamalarda bulunan Erdinç Acar röportajının ilk bölümü yayında. 


Haber Yorumları

  • Zahide kök04-07-2022 23:40

    Sevgili Erdinç Acar milliyetçi duygularla dedin ben o duygularla o yabancı pisliklere ikimilyon eoro verseler yinede bir karış toprak satmam hele vatandaşlık asla demek istediğim ihtiyacın yok bunu en iyi bilenlerdenim satma be ablacım ev dahi satma hiç bir yabancıya.Kal sağlicakla

Yorum Yazın