Başak Dizer, Kıvanç Tatlıtuğ'a kadın hayranlarından gelen yorumlar hakkında konuştu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başak Dizer, Kıvanç Tatlıtuğ'a kadın hayranlarından gelen yorumlar hakkında konuştu
Abone ol
Marka yüzü oldukları bir bebek markasının davetinde kameralar karşısına geçen Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çifti, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Toplantıda Başak Dizer', 'Kıvanç beyi paylaştığınız zaman binlerce yorum geliyor, özellikle kadın hayranlarından. Bu durum sizi rahatsız ediyor mu?' sorusuna yanıt verdi.

Türkiye'nin en çok konuşulan çiftlerinden biri olan Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer marka yüzü oldukları bebek markasının davetinde kameralar karşısına geçti.

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan gözde çfitimiz, çocukları Kurt Efe’nin büyüyünce oyuncu olmasını desteklediklerini söyledi. "Şu an şöyle bir karar aldık tabii değişebilir. Ülkemizde yaşayan milyonlarca çocuktan hiçbir farkının olmaması gerekiyor. O da normal duyguyla yaşamasını istediğimiz için anlık verilmiş hissiyati bir karar. İleride büyür, oyuncu olmak ister tabii ki destekleriz." dedi.

Zaman zaman eşi Kıvanç Tatlıtuğ'un içimizi eriten fotoğraflarını paylaşan Başak Dizer'e de Tatlıtuğ'a yapılan yorumlar soruldu.

Başak Dizer, "Kıvanç beyi paylaştığınız zaman binlerce yorum geliyor, özellikle kadın hayranlarından. Bu durum sizi rahatsız ediyor mu?" sorusuna muhteşem bir yanıt verdi.

'Hiç rahatsız etmiyor, yoksa zaten paylaşmam. Ben kendisiyle her şekilde gurur duyduğum için... İşiyle, kariyeriyle... O yüzden çok mutlu ediyor paylaşmam. Hayranlarının olduğunun farkındayım, benden önce de hep vardı ve olacak da.'' dedi.

 


Yorum Yazın