Barış Boyun kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Barış Boyun çetesi hakkında bilgi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Barış Boyun kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Barış Boyun çetesi hakkında bilgi
Abone ol
Daltonlar Çetesi olarak isimlendirilen organize suç örgütünün mafya lideri olan Barış Boyun hakkında birçok detay merak ediliyor. Bu bağlamda, Barış Boyun kimdir? Kaç yaşında ve nereli?

Barış Boyun Çetesi bu defa Yunanistan’da gündeme geldi. Yunanistan’da 6 Türk otomobilde öldürüldü.  Turistik bölgede infaz edilenlerin Barış Boyun çetesine mensup olduğu öne sürüldü. Bu bağlamda, Barış Boyun kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Barış Boyun çetesi hakkında bilgi

Türkiye'de ve Avrupa'da işlenen birçok cinayetin sorumlusu Barış Boyun, 45 yaşındadır. Barış Boyun kırmızı bültenle aranan bir suç örgütü lideridir. İnşaat ve ticarete uğraştığı kaydedilen Barış Boyun'un birçok şirketi olduğu belirtildi.

BARIŞ BOYUN NERELİ?

Gürcistan’da yaşadığı iddia edilen Barış Boyun, adı yeni bir operasyonla gündeme gelmeye devam ediyor.

BARIŞ BOYUN CİNAYETLERİ?

Son olarak Yunanistan’da 6 Türk otomobilde öldürüldü.  Turistik bölgede infaz edilenlerin Barış Boyun çetesine mensup olduğu iddiası gündeme geldi.  Barış Boyun suç örgütünün birçok silahlı çatışma ve cinayete karıştığı belirlendi.  Suç örgütünün 8 cinayet dosyasının bulunduğu öğrenildi. Hakkında pek bilgi bulunamayan Barış Boyun çetesinin, çok sayıda cinayetin faili olduğu iddia edildi.

Şişli’de trafikte silahlı saldırıya uğrayarak ölen Sırp çete lideri Jovan Vukotiç’in katillerini tutan suç örgütü başkanı Barış Boyun çetesinin adı Kubilay Berk Küçükaslan cinayetinde de geçmişti. Barış Boyun çetesi, 25 Aralık 2022’de Anucurların kahvesini taramış, 25 yaşındaki Ramazan Arslan öldürülmüştü.

YUNANİSTAN’DA ÖLDÜRÜLEN TÜRK’LER VE BARIŞ BOYUN İLİŞKİSİ?

Barış Boyun Çetesi son olarak Yunanistan’da gündeme geldi. Bir otomobildekilere yönelik silahlı saldırının ardından 6 kişi yaşamını yitirirken, Yunan medyası ölenlerin Türk olduğunu duyurdu. Yunanistan’da 6 Türk otomobilde öldürüldü. Turistik bölgede infaz edilenlerin Barış Boyun çetesine mensup olduğu iddiası gündeme geldi.

BARIŞ BOYUN ÇETESİ Mİ?

Öldürülenlerin Barış Boyun çetesinden oldukları öne sürüldü. Yaşamını yitirenlerden birinin Ersu Büyüktunç olduğu iddia edildi. Yunan medyası olayın gizli servislerle bağlantılı olduğunu yazdı. Kimliği belirsiz silahlı kişiler öğleden sonra Lutsa'da 25 kurşunla vurdu. Yunan gazeteleri altı kişiden beşinin içinde ölü bulunduğu arabanın fotoğrafını yayınladı.


Yorum Yazın