Bakan Kasapoğlu’ndan yüz yüze eğitim ve yurt açıklaması

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bakan Kasapoğlu’ndan yüz yüze eğitim ve yurt açıklaması
Abone ol
Bakan Kasapoğlu, "Yüz yüze eğitime devam edecek öğrencilerimiz için yurtlarımızı tekrar planladık. İlgili hazırlıkları yaptık ve dün itibariyle süreç hızlı bir şekilde başladı" dedi

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, "Yüz yüze eğitime devam edecek öğrencilerimiz için yurtlarımızı tekrar planladık. İlgili hazırlıkları yaptık ve dün itibariyle süreç hızlı bir şekilde başladı" açıklamasını yaptı.

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğünde, 50 bini aşkın insanın hayatını kaybetmesine sebep olan depremlerin ardından felaketi yaşayan illerde eğitim ve öğretime ara verilmiş, üniversiteler ise ülke genelinde online eğitime geçmişti. Öğrenciler, KYK yurtlarından çıkarılmış, söz konusu karar ve uygulamalar pek çok kişi tarafından eleştirilmişti.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Yükseköğretim Kurulu’nun (YÖK) üniversitelerin bahar dönemine ilişkin aldığı kararların ardından açıklamalarda bulundu. Kasapoğlu, "Yurtlarımız, yüz yüze eğitime devam eden öğrencilerimizin hizmetinde olacak" dedi.


Yorum Yazın