Bahçeli: Ülkü Ocakları ve MHP ile ilgili iddialar ayağımızın altında

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bahçeli: Ülkü Ocakları ve MHP ile ilgili iddialar ayağımızın altında
Abone ol
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kızılcahamam'da Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı il başkanlarına yönelik eğitim programı öncesinde, basın toplantısı düzenliyor. Bahçeli, "Ülkü Ocakları ve Milliyetçi Hareket Partisi ile ilgili estirilen isnat ve ithamların hepsi ayağımızın altındadır" ifadelerini kullandı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kızılcahamam'da Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı il başkanlarına yönelik eğitim programı öncesinde, basın toplantısında konuşuyor.

Bahçeli'nin açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

"Ülkü Ocakları'nda yetişmiş birisi olarak her şeyin tanığıyım. Ülkü Ocakları, Türk Milleti'nin aşılamayacak hisarı, teslim alınamayacak kahramanlık timsalidir. Esasen karanlık hedefin odağında, Türklük ve Türk Milleti yer almaktadır.

Ülkü Ocakları ve Milliyetçi Hareket Partisi ile ilgili estirilen isnat ve ithamların hepsi ayağımızın altındadır. Esasen karanlık hedefin odağında Ülkü Ocakları'ndan ziyade Türklük ve Türk Milleti yer almaktır. Zayıf anımızı kollayanlar hüsrana uğrayacaktır. Sizin gibi arkadaşlarımla Türkiye ve Türk Milleti yeni yüzyıla mührünü vuracaktır. Sizler geleceksiniz, gelecek sizlerle gelecek. Aklınızla, karakter ve kabiliyetinizle mücadeleyi sürdürdüğünüz sürece, çalışmayı bir hayat felsefesi gördüğünüz müddetçe aşamayacağınız hiçbir engel olmayacaktır. Hiçbir zorluk sizleri durdurmamalıdır.

Tehdit ne derece büyük olursa olsun milli sorumluluk şuuru heyecanımızı bastırmak durumundadır. Tuzaklardan ve karanlık oyunlardan uzak durmak lazımdır. Hiç kimse bizlere adalet ve hukuk hatırlatması yapacak kadar dürüst bir maziye sahip değildir. Milliyetçi ülkücü hareketin veremeyeceği hiçbir hesap yoktur.

6-8 Ekim olaylarında 37 kişiyi katleden teröristleri alkışlayıp destek açıklaması yapanların sokak ağzından istifade ile müfterilik yapması ahlaklı bir tutum değildir. Ne MHP ne de Ülkü Ocakları onun bunun kum torbası olamaz. Ülkü Ocakları asra bedel olan, yaşanmış onlarca senenin müşahidi, Türk Milleti'nin mutena sevdalısıdır. Ülkücülük bir insan hayatının bütününü, kesintisiz şekilde kaplaması gereken, ömür çizgisinin farklı dönemlerinde kopuşa kapalı olan bir inanç halidir. "


Yorum Yazın