Aydoğan Topal'ın yeni teklisi "Tut Elimden" dijital platformlarda!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Abone ol
Karadeniz’in müzik dünyamıza kazandırdığı genç isimlerden Aydoğan Topal’ın “Tut Elimden” adlı yeni teklisi ve klibi müzikseverlerin beğenisine sunuluyor.

Karadeniz'in hüznünü ve coşkusunu eserlerine yansıtan Aydoğan Topal, daha önce “Heyyamo” ve “Kuzey” albümleriyle müzikseverlerle buluştu. 2019 yılında ilk teklisi “Unutamam Seni” yi müzikseverlerin beğenisine sunan genç sanatçı, şimdi de “Tut Elimden” teklisiyle dinleyicillerinin karşısına çıkıyor.

Söz ve müziği Cemil Aydemir’e ait olan eserin düzenlemelerini, mix ve masteringini Akmal Azimov, klip yönetmenliğini de Enes Bilal Taşçı üstlendi.

Aydoğan Topal'ın  “Tut Elimden” teklisi, 9 Temmuz’dan itibaren tüm dijital müzik platformlarında dinleyicisini bekliyor.  

 

TUT ELİMDEN

Söz & Müzik: CEMİL AYDEMİR

Aranjör: AKMAL AZİMOV

Mix & Master: AKMAL AZİMOV

Gitarlar: SELAHATTİN GÜZELEL

Tulum: AYCAN YETER

Kemençe: MESUT KURT

Back Vokal: ALİ KAL  -  BURCU YEŞİLBAŞ

Şirket: ESEN MÜZİK

Klip Yönetmeni: ENES BİLAL TAŞÇI

Grafik Tasarım : HEVAL ARICI

Basın Bülteni: SEVİM ERDOĞAN

 

AYDOĞAN TOPAL HAKKINDA

1982 de Trabzon’da doğan Aydoğan Topal, ilköğretim ve liseyi Artvin’in Hopa ilçesinde tamamladı. Çok küçük yaşlarda müziğe olan ilgisini fark eden sanatçı, kendi geliştirdiği bir teknik ile klavye, bağlama, koltuk davulu ve gitar çalmayı öğrendi. 1999 yılında bitirdiği lise eğitiminden sonra kendini tamamen müziğe adayan sanatçı, Doğu Karadeniz’de verdiği ilk konseri ve ardından gelen dinletilerle aranan müzisyenlerden olma yolunda önemli bir yol kat etti. Kendini sürekli geliştirmeyi ilke edinmiş sanatçı, İstanbul’a gelerek müziğini ileriye taşıma ve Karadeniz müziğinin tek tip olmaktansa farklı renklerle harmanlayıp dinleyicilerin beğenisine sunma düşüncesini, farklı adreslerde verdiği konserlerle duyurdu. İlk albümü “HEYYAMO” (B&M yapım) 2009 yılında, ikinci albümü “KUZEY” (Esen Müzik) 2017 yılında raflarda yerini aldı. 2014 yılında  “Karadeniz’e Kalan 2” albümünde “Dere” adlı parçayı seslendiren sanatçının ilk teklisi “ Unutamam Seni” 2019’da dinleyiciyle buluştu.


Yorum Yazın