Aydın’da 7 şahsın ölümüyle sonuçlanan patlamaya ilişkin 3 kişi tutuklandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Aydın’da 7 şahsın ölümüyle sonuçlanan patlamaya ilişkin 3 kişi tutuklandı
Abone ol
Aydın’ın Nazilli ilçesinde bir restoranda 7 şahsın ölümü, 5 şahsın yaralanmasıyla sonuçlanan patlamaya ilişkin gözaltına alınan şüphelilerden 3’ü tutuklandı. Tutuklananlar arasında restoran işletmecisi ile eşi ve tüp firmasının sahibi bulunuyor.

Aydın’ın Nazilli ilçesinde dün ünlü bir dönerci zincirinin şubesinde tüp değişimi sırasında patlama meydana geldi. Patlamada 7 kişi hayatını kaybederken, 5 kişi de yaralandı.

Patlamanın ardından Nazilli Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan 6 şahsın İlçe Emniyet Müdürlüğündeki işlemleri tamamlandı. Çalışanlardan N.A, savcılık ifadesinin ardından salıverilirken iş yeri sahibi L.Y, eşi F.Y, tüp bayisi sahibi A.B. ile iş yeri çalışanları Ş.G. ve Z.A, Nazilli Adliyesine sevk edildi.

”Taksirle öldürme ve yaralama” suçlamasıyla hakimliğe çıkarılan şüphelilerden restoran sahibi L.Y. ve eşi F.Y. ile tüp firması sahibi A.B. tutuklandı. Ş.G. ve Z.A. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Yaralı oldukları bildirilen ve hastanede gözetim altında olan başka 4 şüpheliden 3’ünün taburcu edilerek emniyete götürüldüğü, diğerinin tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

 


Yorum Yazın