Avukat Ece Güner kimdir? Kaç yaşında, nereli? Erdoğan Toprak ile boşandı mı?

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Avukat Ece Güner kimdir? Kaç yaşında, nereli? Erdoğan Toprak ile boşandı mı?
Abone ol
Güner Hukuk Bürosu'nun kurucusu ve yönetici ortağı Ece Güner'in hayatına ilişkin merak edilen sorulara cevap bulduk. Peki Avukat Ece Güner kimdir Erdoğan Toprak ile boşandı mı? İşte biyografisi...

Ece Güner kimdir?

Ece Güner Toprak, Güner Hukuk Bürosu'nun kurucusu ve yönetici ortağı olup, özellikle sınır ötesi birleşme ve devralmalar, özelleştirmeler, kamu-özel ortaklıkları ve finansman projelerinde son 25 yıldır Türkiye'nin önde gelen avukatlarından biridir. 

1992 senesinde prestijli Université Paris Panthéon Sorbonne'dan en yüksek onur derecesiyle (Mention Trés Bien) mezun olduktan sonra, Türkiye'nin önde gelen üniversitelerinden İstanbul Üniversitesi'nde denklik eğitimini tamamlamıştır ve 1994 yılından beri İstanbul Barosu'na kayıtlıdır.

Gerek Türk hukuku gerekse Avrupa Birliği hukukundaki derin bilgi birikimi, iş ahlakı ve müvekkillerinin en karmaşık isteklerini bile karşılama konusundaki eşsiz yeteneği ile bilinen Ece Güner Toprak, Türkiye'de son 15 yılda en fazla birleşme ve devralma işlemi tamamlayan avukatlardan biri olarak, Türkiye'nin en iyi avukatları arasında yer almaktadır. 

Olağanüstü iş tecrübesinin yanı sıra aynı zamanda sosyal sorumluluk olarak gördüğü Türk demokrasisini iyileştirmeye kendini adamıştır. Ece Güner Toprak, Türk yasamasını sadece kazandığı çığır açıcı hukuk davaları ile değil, aynı zamanda sivil toplumdaki rolü ile de şekillendirmeye devam etmektedir.

Erdoğan Toprak ile boşandı mı?

Ece Güner ve Erdoğan Toprak'ın boşandığı biliniyor. Bu iddiaların doğruluk payı var mı muallakta.

Ece Güner'in Toprak soyadını sosyal medya hesaplarından silmesi bu iddiayı doğrular nitelikte.

Konuya ilişkin henüz taraflardan bir açıklama gelmedi. 

 


Yorum Yazın