Atatürk’ün fotoğrafına uygunsuz hareketler sergileyen gence Oğuzhan Uğur’un yorumu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Atatürk’ün fotoğrafına uygunsuz hareketler sergileyen gence Oğuzhan Uğur’un yorumu
Abone ol
Babala TV’nin sahibi Oğuzhan Uğur, Mustafa Kemal Atatürk’ün fotoğrafına yönelik uygunsuz hareketler yaptığı belirlenen lise öğrencisine sosyal medya hesabından tepki gösterdi. Uğur, ”Çocuk deyip geçemedim yani. Neler duydu ailesinden? Mahallesinden, öğretmeninden? Kaç kişi sebep oldu buna? Kuytuda da değil kabahati. Sınıfın ortasında. Kameraya çeken, yanından geçen, uzaktan gören… Kaç çocuk oldu? 5 mi? Neler duydular ailelerinden?” dedi.

Türkiye’de bir lisede çekildiği iddia edilen görüntülerde, bir öğrenci elindeki ulu önder Atatürk fotoğrafıyla uygunsuz hareketlerde bulundu. Görüntülere tepki yağarken İstanbul Valiliği, öğrencinin gözaltına alındığını duyurdu.

”Neler duydu ailesinden, mahallesinden öğretmenlerinden?”

Söz konusu görüntülere tepki gösteren Uğur, sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı:

”M.A.M. 100. Yıl Özel bölümünün tanıtımını çektik bu gece. O gençlerin pırıl pırıl gözleri içimi umutla doldurdu. Sonra rutin uyku öncesi tivitır…. Karşılaştığım şeye bak. Videoyu izleyemedim bile… Hani başkasının adına utanmak mı dersin, acımak mı dersin, ne diyeyim bilemedim. Ancak hissettiğim şeyin öfke olmadığına eminim. Belki biraz kaygı. Çocuğa baktım sonra… Çocuk olması, ergenliğin testesteron patlaması yaptığı döneminde olması, hafif salak bakışları ya da IQsunu gizleyemeyen vücut dili, hiçbiri içimi soğutamadı. Çocuk deyip geçemedim yani. Neler duydu ailesinden? Mahallesinden, öğretmeninden? Kaç kişi sebep oldu buna? Kuytuda da değil kabahati. Sınıfın ortasında. Kameraya çeken, yanından geçen, uzaktan gören… Kaç çocuk oldu? 5 mi? Neler duydular ailelerinden? Mahallelerinden, öğretmenlerinden? Kaç kişi sebep oldu buna? Siz halen videoda bir kişi mi görüyorsunuz? Şimdi siz de kaygılanmadınız mı?”


Yorum Yazın