Ataşehir Belediyesi'nde “Finansal Teknolojiler Hızlandırma Programı” girişimcilerini bekliyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ataşehir Belediyesi'nde “Finansal Teknolojiler Hızlandırma Programı” girişimcilerini bekliyor
Abone ol
İNOVATA’da gerçekleşecek olan Finansal Teknolojiler Hızlandırma Programı, finansal teknoloji ve girişimcilik konusunda deneyim sahibi olmak isteyen girişimcilerin başvurularını bekliyor.

Ataşehir Belediyesi,“Fintech   Factory”   adında   yeni   bir   finansal   teknolojiler   hızlandırma programını İNOVATA Girişimcilik ve Kuluçka Merkezi’nde hayata geçirmeye hazırlanıyor.

Fintech Factory, finansal teknolojiler alanında girişimcilik ekosistemini desteklemeyi ve yön vermeyi   hedefleyen;   girişimcilik   uzmanları,   sektör   temsilcileri   ve   yatırımcılar   tarafından hazırlanan çok yönlü bir hızlandırma programı olmayı hedefliyor.

Ataşehir Belediyesi   tarafından   BC   Partnering’in   koordinasyonunda   İNOVATA’da gerçekleştirilecek   program   kapsamında,   prototip/MVP   sonrası   finansal   teknoloji girişimlerinin   ihtiyaç   duyacağı   destekleri   girişim   ve   girişimcilere   göre   özelleşmiş   şekilde sağlanması amaçlanıyor.

Programa dahil olan girişimciler değerli iş ortakları sayesinde, lokal ve global şirketler ile iş birliği fırsatına, eğitim, mentorluk, iş bağlantıları, yatırımcılara erişim, ortak ofis imkanı gibi birçok alanda yüz binlerce dolarlık dijital hizmetlere ücretsiz bir şekilde erişilebilecek.

Finansal teknoloji alanında girişimcileri bekleyen “Fintech Factory” programına kayıt olmak isteyen girişimciler 27 Nisan 2023 tarihine kadar https://fintech-factory.com adresinden başvurularını yapabilirler.


Yorum Yazın