Arda Güler'in annesinin paylaşımı Fenerbahçelileri bir anda hüzne boğdu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Arda Güler'in annesinin paylaşımı Fenerbahçelileri bir anda hüzne boğdu
Abone ol
Arda Güler'in annesi Serap Güler'in sosyal medyada yaptığı paylaşım büyük olay oldu. Annesinin ifadelerinden Arda Güler ayrılıyor anlamı çıkaran Fenerbahçeliler sosyal medyada hasthag oluşturarak Arda'ya kalması yönünde çağrıda bulundular.

Fenerbahçe’nin 18 yaşındaki milli futbolcusu Arda Güler’in annesi Serap Güler, gece geç saatlerde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dikkat çekti.

Gece saat 00:57’de “Her seçim bir vazgeçiştir” paylaşımı yapan Serap Güler, yazının sonuna da ağlayan emoji koydu. Serap Güler’in bu paylaşımı Fenerbahçe taraftarları arasında “Arda Güler Fenerbahçe’den ayrılıyor mu?” sorusunu gündeme getirdi.

Serap Güler’in yaptığı paylaşım gece geç saatte olmasına rağmen yarım saatte 1 milyonu aşkın görüntülenme ve binlerce etkileşim aldı.

FENERBAHÇE TARAFTARLARI HAREKETE GEÇTİ

Bu paylaşımın ardından harekete geçen Fenerbahçe taraftarları, Twitter’da “#BiziBırakmaArdaGüler” hashtag’i açtı. Fenerbahçe taraftarlarının Arda Güler için başlattığı hashtag kampanyası, kısa süre içinde dünya gündemine girdi.

AVRUPA DEVLERİNİN RADARINDA

Avrupa’nın dev kulüplerinin yakından takip ettiği Arda Güler, bu sezon Fenerbahçe formasıyla çıktığı 35 resmi maçta 1549 dakika süre aldı. Genç yıldız, 6 gol atarken, 7 de asist yaparak 13 gole katkı sağladı.

Arda Güler ile Paris Saint Germain, Borussia Dortmund ve Newcastle United’ın ilgilendiği biliniyor.


Yorum Yazın